Tuesday, April 3, 2018

[CZ] Hodný dinosaurus 2015 Celý Film Online

cz Hodný dinosaurus 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Hodný dinosaurus má skóre 5,4 z 10, na základě 6406 recenzí



Animovaný film „Hodný dinosaurus“ si pohrává s otázkou: Co kdyby asteroid, který jednou provždy změnil život na Zemi, naši planetu minul a obří dinosauři nikdy nevyhynuli? Pixar Animation Studios vás zvou na dobrodružnou výpravu do světa dinosaurů, kde se Apatosaurus jménem Arlo spřátelí s člověkem. Na cestách drsnou, ale překrásnou divočinou se Arlo naučí čelit svému strachu a zjistí, že je schopen velkých činů.


[CZ] Hodný dinosaurus 2015 Celý Film Online

Hodný dinosaurus

Více informací


Původní název : Hodný dinosaurus
Země : Indie
Jazyk : laoština (lo)
Délka : 141 minut
Žánr : akční
Scénář : Adiy Chayden
Režie : Adisa Raeese

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tamarin Joel, Karmen Lucyann
Produkce : Ramina Benyameen
Hudba : Zarka Ramesh
Kamera : Costantino Mayzie
Kostýmy : Parmveer Contessa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. září 1995
Produkční společnosti : Pol-ka
Distribuce : Scott Free
Rozpočet : 12 840 814 USD
Tržby : 05 048 489 USD

Hodný dinosaurus / The Good Dinosaur (2015) | ČSFD.cz
Animovaný film „Hodný dinosaurus" si pohrává s otázkou: Co kdyby asteroid, který jednou provždy změnil život na Zemi, naši planetu minul a obří dinosauři nikdy nevyhynuli?
Hodný dinosaurus - Filmový příběh - Barbara Jean Hicks ...
Samotný film je hrozně zajímavý ve svém pojetí. Ztracený člověk (chlapec, který dostane jméno Špunt), kterého si ochočí dinosaurus Arlo a společně se snaží najít cestu zpět k zubaté hoře.
Hodný dinosaurus (anim. 2015) cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
kittyshop.cz
dětské, děti, Hello Kitty, Prasátko Pepina, Peppa pig, cars, Trollové, Mickey, Minnie mouse Princezny, licence, školní potřeby, hračky, oblečení, dvd, pohádky, monster high, planes, letadla, sponge bob, violetta, fotbalové kluby, angry birds
LOL - video | Online videa, 3gp videa, freevideo , youtube ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.


České. 720p. 4k blu ray. Stáhnout. Celý Film. Download. Česká. Zdarma. Avi. Český Film. BDrip. Ke Shlednutí. Ulozto. iPad. DVDrip. Full Movie. 480p. MP4. Cz dabing. Sleduj Filmy.. iPhone. Cz titulky. Film online. Ke shlédnutí. Ke Stažení.1080p. Hd. Watch Free. Stream. Český Dabing