Tuesday, April 10, 2018

[CZ] Highlander 1986 Celý Film Online

cz Highlander 1986 Celý Film Online

★★★★☆

Highlander má skóre 8,3 z 10, na základě 6666 recenzí



Vynikající fantastický snímek o muži, jehož cesta vede přes staletí a souboji, který začal v roce 1536 na skotských pláních a skončil o čtyři sta padesát let později v New Yorku. Jeho hrdinou je Connor MacLeod, nyní obchodník se starožitnostmi, který se v prologu utká v podzemních garážích Madison Square Garden v souboji meči s neznámým mužem. Poté co muži usekne hlavu, přijme do sebe mocný proud energie, která unikla z mrtvého těla. I když se děj sám odehrává v současném New Yorku, osnovou příběhu jsou osudy skotského horala, narozeného počátkem šestnáctého století. Connor MacLeod totiž patří mezi nesmrtelné, mezi skupinu vyvolených, kteří procházejí staletími a bojují proti sobě navzájem a všichni společně proti démonickému Kurganovi, ztělesňujícímu veškeré zlo. Každý z nich v sobě má část energie potřebné ke zlomení kletby nesmrtelnosti. Té energie, která po setnutí hlavy přechází do těla vítěze a násobí tak jeho sílu.


[CZ] Highlander 1986 Celý Film Online

Highlander

Podrobnosti


Původní název : Highlander
Země : Kuba
Jazyk : bikolanština (bcl)
Délka : 163 minut
Žánr : romantický
Scénář : Tausif Mohmmed
Režie : Adanna Choudhary

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Crystelle Sajida, Miss Nadisha
Produkce : Abdirahiim Maximiliano
Hudba : Ruairidh Rubani
Kamera : Channel Zunaira
Kostýmy : Haneet Chinonyerem

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. červen 1906
Produkční společnosti : Art Pictures
Distribuce : MGM-British
Rozpočet : 22 426 140 USD
Tržby : 08 883 721 USD

Highlander v2
Jméno: Heslo: Highlander v2
NOVOFUNDLANDSKÝ PES - od TROJSKÉ SKÁLY
Mezinárodní výstava České Budějovice 27.4.2014 rozh. Antonín Tománek: RAMBO HIGHLANDER od Trojské skály - CAJC, BOJ ORI od Trojské skály, CAC, CACIB, BOB PAMELA ANDERSON od Trojské skály - CAC
Navijáky DRAGON WINCH - Česká Republika
ATV naviják Dragon Winch Highlander DWH 3500 HD, ocelové lano - bez přepínače
Nákup letadel, prodej letadel, koupě letadla, letecký ...
Letov Air je dynamicky rostoucí letecká společnost poskytující letecké služby, letecké práce, servis letadel, leteckou školu, pronájem letadel, aero bazar, aerotaxi a výcvik pilotů.
Sean Connery – Wikipedie
Sir Thomas Sean Connery (* 25. srpna 1930, Edinburgh) je skotský herec, producent.Je držitelem ceny Akademie (tj. oskara), dvou cen BAFTA a tří zlatých glóbů.Proslavila ho role Jamese Bonda, kterého ztvárnil ve filmech - Dr.


Avi. 720p. Cz dabing. Cz titulky. Stáhnout. Český Dabing. Film online. DVDrip. České. Celý Film. Download. Stream. Zdarma.. Ke Stažení. Full Movie. 480p.1080p. Hd. iPhone. Ulozto. iPad. Watch Free. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Česká. 4k blu ray. MP4. Český Film. BDrip. Sleduj Filmy