Monday, April 30, 2018

[CZ] Gosford Park 2001 Celý Film Online

cz Gosford Park 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Gosford Park má skóre 8,2 z 10, na základě 0516 recenzí



Altmanův mistrovský, ironický místopis britského třídního systému je režijním koncertem pro takřka 30 herců. Mozaikovité vyprávění o jednom víkendu na venkovském šlechtickém sídle je jak ironicky přesnou studií doby a mravů, tak filmařsky suverénní a kultivovanou podívanou. William a Sylvie McCordleovi pořádají na svém honosném venkovském sídle sjezd aristokracie různého vlivu a postavení. Každý z přítomných má přiděleného sluhu, který krouží kolem jako žralok ujišťujíc se, že velkomožnému pánovi nic nechybí. Režisér nám detailně představuje každý takový pár a odhaluje jejich před okolním světem ukrývaná tajemství. Dějem pak radikálně zamíchá tajemná vražda, od které příběh nabírá na rychlosti a řítí se k originálnímu, šokujícímu a nepředvídatelnému finiši, jak se sluší na velikou personu světové kinematografie, Roberta Altmana.


[CZ] Gosford Park 2001 Celý Film Online

Gosford Park

Podrobnosti


Původní název : Gosford Park
Země : Kolumbie
Jazyk : nissiiština
Délka : 163 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Oladipo Shayah
Režie : Tyreeq Bracha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Conaill Verona, Shafaq Aislin
Produkce : Magaly Xanthia
Hudba : Paz Aiyanah
Kamera : Karlo Conran
Kostýmy : Oluwashinayomi Essia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. lednu 1998
Produkční společnosti : Image Diffusion
Distribuce : Strand Releasing
Rozpočet : 51 984 020 USD
Tržby : 60 864 311 USD

Emily Watson | ČSFD.cz
Emily Watson vyrůstala v rodině profesorky angličtiny a architekta. Zprvu se zdálo, že půjde v matčiných šlépějích - studovala anglickou literaturu na Bristolské univerzitě.
Clive Owen | ČSFD.cz
„Miluji filmování. Jsem skutečný filmový živočich.“ Jeho láska k herectví se pojila s divadlem, které nakonec převálcoval film. Charismatickému Britovi, jenž vypadá, jako by vypadnul ze starých filmů lichotí, že by měl být spojován s příštím…
Sydney – Wikipedie
Sydney [ˈsɪdni] IPA je nejrozlehlejší a nejlidnatější město v Austrálii, jde o hlavní město Nového jižního Walesu.Sydney se nachází na severovýchodním pobřeží Tasmanova moře.
housle, noty, školy, housle / Noty-video.cz - Noty-video.cz
Housle - noty, školy. Dodací doba je u titulů na skladě 2-5 dnů, u titulů na objednávku 3 týdny.
Archiv — Filmový klub — Česká televize
Australský dobrodružný film. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.


1080p. Zdarma. Ke Shlednutí. Watch Free. Sleduj Filmy.. Stáhnout. Avi. Ke shlédnutí. BDrip. Full Movie. Český Dabing. Cz dabing. 4k blu ray. 720p. iPad. 480p. Ulozto. Film online. Celý Film. České. iPhone. Hd. Český Film. MP4. Cz titulky. Ke Stažení. Česká. Download. DVDrip. Stream