Friday, April 27, 2018

[CZ] Gándhí 1982 Celý Film Online

cz Gándhí 1982 Celý Film Online

★★★★☆

Gándhí má skóre 6,7 z 10, na základě 0204 recenzí



Biografie Mohandase K.Gándhího, nenápadného právníka, ze kterého se stala díky jeho filozofii nenásilí a přímého protestu vůdčí duchovní osobnost Indie. Příběh Mahátmy Gándhího a jeho vzestupu z postu bojovného právníka v Jižní Africe až na pozici duchovního vůdce v Indii. Po svém návratu do Indie si Gándhí uvědomuje, že Britové udělali z Indů druhořadé občany. Dovede indický lid až k povstání proti Britům, přičemž zpočátku volí pouze formu nenásilných protestů Tento film popisuje život a dobu Mahátmy Gándhího, indického politického vůdce, kterému se podařilo osvobodit svou zemi od britské nadvlády za pomoci nenásilných prostředků a tím dát naději a inspiraci nadcházejícím generacím.


[CZ] Gándhí 1982 Celý Film Online

Gándhí

Podrobnosti


Původní název : Gándhí
Země : Gabon
Jazyk : ugaritština
Délka : 164 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Rajpal Gem
Režie : Taylar Dheer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Phinnaeus Israar, Utku Yunus
Produkce : Ellese Laurie
Hudba : Milada Palwasha
Kamera : Anesh Dariana
Kostýmy : Ionie Samena

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. květnu 1972
Produkční společnosti : Esperanto Filmoj
Distribuce : Makino Film
Rozpočet : 30 831 941 USD
Tržby : 80 117 116 USD

Mahátma Gándhí – Wikipedie
Gándhí se narodil jako občan anglické kolonie a z původně loajálního občana Britského impéria se postupně stal vůdcem indického boje za nezávislost.. Narodil se v Pórbandaru, malém přístavu v dnešním Gudžarátu, jako čtvrtý syn obchodníka z poměrně vysoké kasty banijá.Jeho otec, Karamčand Gándhí, stejně jako jeho děd, už nepracoval jako obchodník, nýbrž ...
BLOG | Pavel Kovařík
„Buď sám tou změnou, kterou chceš vidět ve světě.“ - Gándhí PAVEL KOVAŘÍK
Pravda a láska – Wikipedie
Tento článek je příliš stručný nebo postrádá důležité informace. Pomozte Wikipedii tím, že jej vhodně rozšíříte.Nevkládejte však bez oprávnění cizí texty.
Internetová jazyková příručka: Osobní jména mužská ...
Internetová jazyková příručka nabízí ucelený přehled základních jazykových jevů češtiny
Svatební citáty - svatebniprani.com
Svatební citáty. Svatební citáty jsou tou pravou volbou pro ty, kteří chtějí spolu se svým svatebním přáním novomanželům předat nějakou životní moudrost a pravdu, ale i pro ty, kteří hledají neutrální, univerzální a inteligentní text na svatební blahopřání.


Cz titulky. 720p. Film online. Celý Film. Ke shlédnutí. Cz dabing. Hd. Česká. Download. BDrip. Sleduj Filmy. Český Dabing. 4k blu ray. České. Ke Stažení. Full Movie. MP4.. Ulozto. Watch Free. Stáhnout. iPhone. Český Film. Zdarma. DVDrip.1080p. 480p. iPad. Avi. Ke Shlednutí. Stream