Sunday, April 22, 2018

[CZ] Fakulta 1998 Celý Film Online

cz Fakulta 1998 Celý Film Online

★★★★☆

Fakulta má skóre 6,2 z 10, na základě 0409 recenzí



Všechny staré školy včetně Herrington High mají hrubé stěny, temné chodby a unavené profesory. V jejich třídách však sedí studenti, kteří budou tvořit naši budoucnost. Šest z nich má před sebou mnohem těžší úlohu. Musí obstát v zavěrečném testu: Zachránit Planetu před invazí z vesmíru. Tento napínavý thriller se odehrává v prostředí školy, kde studenti po záhadných událostech zjistí, že nebezpečná forma s nadpřirozenými schopnostmi infikovala profesory a chce kolonizovat planetu. Studenti, které vetřelci zatím neovládli, jim musí uniknout a najit způsob jak je zastavit. (Oficiální text distributora)


[CZ] Fakulta 1998 Celý Film Online

Fakulta

Podrobnosti


Původní název : Fakulta
Země : Kuvajt
Jazyk : hindština (hi)
Délka : 147 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Adiy Jasveen
Režie : Sulieman Endrit

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Linnet Werner, Tuesday Robbi
Produkce : Jeton Rehaan
Hudba : Enara Ruhul
Kamera : Rafeef Icy
Kostýmy : Retaj Concha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. prosinec 1966
Produkční společnosti : Efftee Studios
Distribuce : Leda Serene
Rozpočet : 64 441 514 USD
Tržby : 89 422 744 USD

Hlavní stránka | FSv ČVUT
Zveme vás na výstavu fotografií ze soutěže Hala roku Akademik 2018. Výstava v atriu fakulty stavební ČVUT potrvá do 18. 5. 2018. Soutěže se zúčastnilo 52 týmů.
Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií
Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií. Fakulta vznikla v roce 1995 s cílem zastřešit obory kombinující technické disciplíny (elektroniku, řízení, měření) s informatikou a přírodními vědami (matematické modelování), nově však fakulta zajišťuje i špičkové technologické obory z oblasti nanotechnologií (Nanomateriály a Nanotechnologie).
3. lékařská fakulta UK - Third Faculty of Medicine - Home ...
3. lékařská fakulta UK - Third Faculty of Medicine, Praha, Czech Republic. 4.4K likes. www.lf3.cuni.cz Skupina pro studenty a uchazeče...
Pedagogická fakulta Jihočeské univerzity - Pedagogická ...
Webové stránky Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity. Studuje zde přibližně 2 200 studentů a působí 153 učitelů a 92 zaměstnanců neučitelských profesí. Fakulta má 15 kateder zajišťujících studium, vědeckou a uměleckou činnost, 13 administrativních a provozních oddělení, a je rozmístěna ve 4 budovách v historické i nové části města.
Pedagogická fakulta
Zážitkovka v netradičních předmětech. 11. května 2018 – 12. května 2018. Studenti získají základní přehled o základech zážitkové pedagogiky, sami si zažijí ukázkovou lekci a připraví si lekci, kterou budou moci konzultovat, případně vyzkoušet.


Download. Avi. MP4. Ke Shlednutí. Cz dabing. Ke shlédnutí. Stream. Cz titulky. DVDrip. Celý Film. 480p. BDrip. Český Dabing. Sleduj Filmy. Hd. iPhone. iPad.. Ke Stažení. Český Film. 720p. Watch Free. Film online.1080p. Full Movie. Ulozto. Zdarma. 4k blu ray. Česká. České. Stáhnout