Friday, March 16, 2018

[CZ] Zběsilý útěk 2006 Celý Film Online

cz Zběsilý útěk 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Zběsilý útěk má skóre 7,3 z 10, na základě 2879 recenzí



Prvotřídní, krutě šokující, akční film, který s vámi otřese jako nic předtím. Zbraň, která zabila zkorumpovaného policistu se omylem stane nástrojem pomsty v rukou dvou desetiletých kluků. Otec jednoho z nich, malá gangsterská ryba Joey Gazelle (Paul Walker), se náhle ocitá v dosahu ruské mafie, která za každou cenu chce dopadnout a zlikvidovat toho, kdo připravil o život jednoho z jejich významných členů (Karel Roden). Začíná kolotoč omylů, podrazů a především velkých problémů. Pro Joeyho to bude hodně krušná noc a jestli nenajde tu zbraň včas, mohla by být i jeho poslední.


[CZ] Zběsilý útěk 2006 Celý Film Online

Zběsilý útěk

Podrobnosti


Původní název : Zběsilý útěk
Země : Mauritánie
Jazyk : kirundi (rn)
Délka : 150 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Rafid Igli
Režie : Annie Halie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shanea Dhruva, Kisanet Kathryne
Produkce : Parul Edda
Hudba : Jainaba Naser
Kamera : Naida Annalea
Kostýmy : Flynt Ayah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. březen 1917
Produkční společnosti : Image Diffusion
Distribuce : Bug AS
Rozpočet : 80 447 825 USD
Tržby : 09 683 037 USD

Paul Walker – Wikipedie
Paul William Walker IV (12. září 1973 – 30. listopadu 2013) byl americký herec.Nejvíce proslul svou rolí Briana O'Connera v závodnické filmové sérii Rychle a zběsile.
Paul Walker | ČSFD.cz
Paul Walker IV se narodil 12. září 1973 Paulu a Cheryl Walkerovým v Glendale v Californii. Chlapec irského, anglického a německého původu vyrůstal v San Fernando Valley v okresu Los Angeles.
Vera Farmiga | ČSFD.cz
Vera Farmiga se narodila 6. 8. 1973 v Passaic County, New Jersey, Mykolovi a Lyubě Farmigovým. Vyrůstala v silně katolicky založené rodině v ukrajinské komunitě, anglicky se naučila až v šesti letech.
Olomoucký kraj
Olomoucký kraj - informační server Olomouckého kraje. Americká zpěvačka Anastacia po devíti letech vystoupí v České republice, a to hned dvakrát!
Filmy - VOYO – Sledujte filmy, seriály a sport online
VOYO – Sledujte filmy seriály a sportovní přenosy online. Na televizi, počítači, iPhonu, iPadu nebo tabletu a mobilu Android. Prvních 7 dní zdarma.


Ulozto. Ke Stažení. Zdarma. Česká. Watch Free. Full Movie. Celý Film. Ke shlédnutí. iPhone. DVDrip. Cz titulky. Download. iPad. Film online. BDrip.1080p.. 480p. Stream. Cz dabing. Ke Shlednutí. České. Sleduj Filmy. Avi. Český Film. 4k blu ray. Stáhnout. 720p. Český Dabing. Hd. MP4