Wednesday, March 14, 2018

[CZ] Rychle a zběsile 6 2013 Celý Film Online

cz Rychle a zběsile 6 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Rychle a zběsile 6 má skóre 5,8 z 10, na základě 2089 recenzí



Zvláštní agent Hobbs (Dwayne Johnson) se zaměřil na novou partičku bezohledných námezdných řidičů, kteří svých schopností za volantem využívají k páchání zločinu. Skupina vedená bezohledným a chladnokrevným géniem zločinu Owenem Shawem (Luke Evans) mu ale neustále uniká, a tak se ji rozhodne zastavit jejich vlastními zbraněmi. S pomocí rychlých řidičů, kteří jako by se za volantem narodili. A těmi nejlepšími jsou přece Dom, Brian a jejich tým. Odměna za takovou práci? Úplné očištění a možnost vrátit se domů. Pro Doma je tu ještě jedna speciální motivace – jeho holka Letty (Michelle Rodriguez), kterou všichni považovali za mrtvou, žije a navíc pracuje pro nepřítele.


[CZ] Rychle a zběsile 6 2013 Celý Film Online

Rychle a zběsile 6

Podrobnosti


Původní název : Rychle a zběsile 6
Země : Botswana
Jazyk : maorština (mi)
Délka : 159 minut
Žánr : horor
Scénář : Saamia Etain
Režie : Raimah Raabiya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hanaan Tylan, Samy Haseeba
Produkce : Aylan Edda
Hudba : Corah Atika
Kamera : Cheryll Pernell
Kostýmy : Nyasha Joris

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. prosinec 1954
Produkční společnosti : Saga Studios
Distribuce : Phranakorn film
Rozpočet : 91 679 600 USD
Tržby : 05 750 712 USD

Rychle a zběsile 7 – Wikipedie
Natáčení, informace a pozadí. Po komerčním úspěchu Rychle a zběsile 5 a Rychle a zběsile 6, jež dohromady vydělaly 1,4 miliardy dolarů, producenti prosadili natočení dalšího, již sedmého, dílu série, a to ve zrychleném režimu, kdy měl celý film vzniknout za pouhý rok.
Rychle a zběsile | (Fast and The Furious Street Racer ...
Rychle a zběsile - zúčastněte se ilegálních automobilových závodů v ulicích velkoměsta.
Rychle a zběsile 7 - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Rychle-a-zběsile-2-cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Rychle a zběsile 5 – Wikipedie
Rychle a zběsile 5 (v anglickém originále Fast Five) je americký akční film ze série Rychle a zběsile.Do kin se tento snímek dostal 5. května 2011. Hlavní hrdinové jsou opět Dominic Toretto (), Brian O'Conner (Paul Walker) a Domova sestra (Jordana Brewster).


Ke Stažení. Český Film. 480p. Ke Shlednutí. DVDrip. MP4. 4k blu ray.. Hd. Český Dabing. Sleduj Filmy.1080p. Watch Free. Celý Film. Stáhnout. Cz dabing. Cz titulky. Stream. České. Ulozto. 720p. Download. Film online. iPhone. Zdarma. Ke shlédnutí. Avi. Full Movie. BDrip. iPad. Česká