Wednesday, March 28, 2018

[CZ] Ratatouille 2007 Celý Film Online

cz Ratatouille 2007 Celý Film Online

★★★★☆

Ratatouille má skóre 8,4 z 10, na základě 2854 recenzí



Hlavním hrdinou filmu je krysák Remy, který odvážně sní o tom, že se stane vyhlášeným kuchařem v pařížské pětihvězdičkové restauraci. Společně se zkrachovalým vynašečem kuchyňských odpadků Linguinim se vydají za svým cílem stát se nejvyhlášenějším kuchařem v Paříži.Remy měl celý život dokonalý čich a na krysu také velice neobvyklý sen: vařit v luxusní restauraci. Nenechá se zviklat očividnými potížemi, se kterými se krysa, toužící po kariéře v oboru, který hlodavce přímo nenávidí, nevyhnutelně setká, nemluvě o výtkách ostatních členů rodiny, kteří se mu snaží domluvit, aby se spokojil s tradičním životem na skládce, a své touhy uspokojuje skromným flambováním a smažením. Ale když ho okolnosti doslova vrhnou do restaurace, kterou proslavil jeho kuchařský vzor Auguste Gusteau (jehož heslo „vařit může každý“ Remyho po celý život inspirovalo), brzy zjistí, že pokud jste krysa a někdo vás uvidí, může vám v kuchyni jít doslova o život.


[CZ] Ratatouille 2007 Celý Film Online

Ratatouille

Podrobnosti


Původní název : Ratatouille
Země : Arménie
Jazyk : atsinština
Délka : 155 minut
Žánr : pornografický
Scénář : Eirian Lowis
Režie : Aleksey Sidrah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mercedes Akhsa, Alfin Kostas
Produkce : Fionnoula Vishal
Hudba : Museerah Keirra
Kamera : Zeph Emeli
Kostýmy : Jasraj Hashim

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. srpen 1953
Produkční společnosti : DreamWorks
Distribuce : Mercury Radio
Rozpočet : 61 086 064 USD
Tržby : 00 133 621 USD

Ratatouille – Wikipedie
Ratatouille (vyslovováno [ratatuj]) je tradiční francouzský zeleninový pokrm, připravovaný zejména v okolí města Nice.Jméno pochází z okcitánského slova ratatolha, což znamená míchaný pokrm.
Ratatouille (2007) | ČSFD.cz
Oscarem oceněný režisér Brad Bird a vypravěčští mistři z Pixar Animation Studios uvádějí film Ratatouille, nejoriginálnější komedii letošního léta o tak bizarním přátelství, jaké si jen lze představit.
Ratatouille | Apetitonline.cz
Francouzská verze leča neobsahuje uzeninu ani vejce, zato lahodný lilek a barevné cukety. Loupaná rajčata ­dodají šťávě tu správnou chuť – a tím, že je pomalu podusíte, zajistíte pokrmu ideální hustotu.
Jak připravit ratatouille (ratatuj) | recept | JakTak.cz
Ratatouille (ratatuj) je originální francouzské jídlo, jehož základem je zelenina. Pro přípravu ratatouille (ratatuj) můžete použít témě
Pečené ratatouille | Prima Fresh
Ikonické zeleninové jídlo příbuzné leču, leč s francouzským rodokmenem a čistě ze zeleniny, se tentokrát představuje v luxusní zapečené verzi s omáčkou.


Stream.. Sleduj Filmy. 720p. 4k blu ray. Download. Stáhnout. Český Film. Česká. iPad. Český Dabing. Cz dabing. MP4. Ke Shlednutí. Hd. BDrip. DVDrip. Film online. Cz titulky. Watch Free. České. Ulozto. Celý Film. Avi. Zdarma. Ke Stažení. Full Movie. Ke shlédnutí. iPhone.1080p. 480p