Wednesday, March 7, 2018

[CZ] Muž, který nebyl 2001 Celý Film Online

cz Muž, který nebyl 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Muž, který nebyl má skóre 5,2 z 10, na základě 2704 recenzí



Píše se rok 1949. Ed Crane (Billy Bob Thornton) je kadeřník v malém městečku Santa Rosa někde na jihu Kalifornie. Jeho žena Doris (Frances McDormand) pracuje v místním obchodě a potají preferuje intimní společnost svého šéfa, Velkého Davea (James Gandolfini). Ed prostě nemá jediný důvod ke spokojenosti se svým doposud marněným životem. Jednoho dne se přijde k Edovi ostříhat člověk jménem Creighton Tolliver. Svěří Edovi svůj tajný sen - založit velkou síť chemických prádelen. Bez počátečního kapitálu deset tisíc dolarů je to ale stále jen sen.


[CZ] Muž, který nebyl 2001 Celý Film Online

Muž, který nebyl

Více informací


Původní název : Muž, který nebyl
Země : Lesotho
Jazyk : sangoština (sg)
Délka : 142 minut
Žánr : komedie
Scénář : Clarinda Gay
Režie : Fai Doaa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Fenix Kadijah, Triumph Holley
Produkce : Gavriella Harriett
Hudba : Alasia Karanveer
Kamera : Masrur Talyssa
Kostýmy : Ranjeet Jozef

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. červen 1947
Produkční společnosti : Taishō Katsuei
Distribuce : Impress Telefilm
Rozpočet : 18 205 428 USD
Tržby : 01 159 951 USD

Joseph Merrick – Wikipedie
Joseph Carey Merrick (5. srpna 1862, Leicester – 11. dubna 1890, Londýn), někdy též nesprávně John Merrick, byl Angličan s těžkými tělesnými deformacemi, jenž vystupoval v panoptiku pod jménem Sloní muž.
Henry Tandey: Muž, který mohl zastřelit Hitlera a ...
Henry Tandey: Muž, který mohl zastřelit Hitlera a zachránit tak 60 milionů lidí! Svoji chybu si do smrti vyčítal. 21.4.2018
Poslanec SPD? Muž, který „zabodoval“ v televizní debatě ...
Jedním z poslanců se v sobotu stal také čtyřicetiletý manažer Miloslav Rozner z SPD. Tomu zařídilo „popularitu“ jeho vystoupení v předvolební debatě ČT24, kde nebyl schopný odpovědět na spoustu otázek moderátora.
Mrtvý muž / Dead Man (1995) | ČSFD.cz
CheGuevara. Já vychovaný klasickými westerny se s Jarmuschovým viděním tohoto fascinujícího světa moc nesešel. Mrtvý muž je zajisté pozoruhodné dílo, ale pro mě až příliš.
Osvojení – Wikipedie
Osvojení nebo také adopce je jednou z forem náhradní rodinné péče, která si dává za cíl založit takový vztah mezi osvojitelem a osvojencem, jaký je přirozený mezi rodiči a dětmi.


720p. Český Film. Cz titulky. Full Movie. Cz dabing. České. Český Dabing. Ulozto. Ke shlédnutí. Stáhnout. iPad. Ke Shlednutí. Stream. Film online. Sleduj Filmy. BDrip. iPhone. MP4. Download. Česká. DVDrip. Avi. Watch Free..1080p. Zdarma. 4k blu ray. Ke Stažení. Hd. Celý Film. 480p