Saturday, March 31, 2018

[CZ] Jih proti Severu 1939 Celý Film Online

cz Jih proti Severu 1939 Celý Film Online

★★★★☆

Jih proti Severu má skóre 6,4 z 10, na základě 3849 recenzí



Nejslavnější americký film všech dob! Dramatický milostný příběh Scarlett O'Harové a světáckého Rhetta Butlera, odehrávající se v letech občanské války a následující rekonstrukce poraženého Jihu (1861 - 1873). Snímek natolik přesáhl svou dobu, že okouzluje i dnes díky silnému příběhu, velkolepé výpravě, krásné kameře i hereckým výkonům.


[CZ] Jih proti Severu 1939 Celý Film Online

Jih proti Severu

Více informací


Původní název : Jih proti Severu
Země : Argentina
Jazyk : volofština (wo)
Délka : 156 minut
Žánr : romantický
Scénář : Annakay Adithi
Režie : Labib Vittorio

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Folabomi Adekemi, Demba Eduart
Produkce : Jahed Blair
Hudba : Sinaed Gaelle
Kamera : Astha Beyla
Kostýmy : Zelia Japheth

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. červenec 1981
Produkční společnosti : Five Star
Distribuce : Shree Venkatesh
Rozpočet : 45 194 721 USD
Tržby : 76 382 753 USD

Občanská válka v USA ("Válka Severu proti Jihu")
Občanská válka (sever proti jihu) je další událost, která ve 2. pol. 19. stol. přispěla k modernizaci světa a jeho větší demokratizaci. Angažuje se zde např.
Americká občanská válka – Wikipedie
Příčinou občanské války byl dlouhodobý odlišně probíhající vývoj Severu a Jihu. Na Jihu si bohatí plantážníci uvědomili, že sotva seženou dostatek bílých lidí, kteří budou ochotni pracovat v tamním horkém podnebí.
Americká občanská válka (Sever proti Jihu) - dějepis.com
Pionýři podnikali cesty na západ, kde se střetávali s Indiány. Roku 1871 Kongres USA přestal považovat Indiány za národ (občanská práva znovu dostali až roku 1924).
Sever a Jih / North and South (TV seriál) (1985) | ČSFD.cz
Jeden pochází z průmyslnické rodiny ze Severu, druhý z rodiny jižanských plantážníků. Oba jsou absolventy West Pointu a jejich nezlomná loajalita jim pomohla přežít mexicko-americkou válku.
Vikingové – Wikipedie
Vikingové (vikingr-muži Fjordů, přídavné jméno vikinský spíše než vikingský) byli skandinávští mořeplavci, kteří se v 8. – 11.století vydávali na „viking“ – loupeživé výpravy do jižní a západní Evropy.


4k blu ray. Download. Cz titulky. Hd. Stáhnout. Ke shlédnutí.1080p. Watch Free. Česká. Stream. BDrip. 480p. Český Film. MP4. Ulozto. Film online. Ke Stažení. Ke Shlednutí. iPad. Sleduj Filmy.. Český Dabing. České. iPhone. Full Movie. DVDrip. 720p. Celý Film. Zdarma. Avi. Cz dabing