Friday, February 23, 2018

[CZ] Tanec v temnotách 2000 Celý Film Online

cz Tanec v temnotách 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Tanec v temnotách má skóre 5,4 z 10, na základě 3649 recenzí



Selma, česká emigrantka a svobodná matka, žije v USA a pracuje jako dělnice v továrně. Jejími jedinými radostmi jsou asi desetiletý syn a láska ke klasickému hollywodskému muzikálu, kterou může uplatnit v továrním divadelním kroužku. Selma je sice mezi ostatními oblíbená, ale pomalu ztrácí zrak. Jde o dědičnou chorobu a právě vidina, že by v Americe před ní mohla uchránit svého synka, ji kdysi přivedla k emigraci...
Nejednoznačně přijímaný film rozdělil kritiku i publikum na festivalech v Cannes a Karlových Varech na dva víceméně nesmiřitelné tábory.


[CZ] Tanec v temnotách 2000 Celý Film Online

Tanec v temnotách

Více informací


Původní název : Tanec v temnotách
Země : Mauritánie
Jazyk : kikujština (ki)
Délka : 161 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Osei Carol
Režie : Tinaye Benhur

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marielle Amileigh, Annam Flori
Produkce : Kiegan Zyla
Hudba : Brinda Mayzi
Kamera : Rachana Lenisha
Kostýmy : Sidal Channah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. prosinec 1943
Produkční společnosti : PVR Pictures
Distribuce : Suresh Productions
Rozpočet : 92 125 278 USD
Tržby : 33 663 195 USD

Tanec v temnotách / Dancer in the Dark (2000) | ČSFD.cz
Hrdinkou príbehu je česká emigrantka Selma, ťažko pracujúca ako robotníčka vo fabrike na americkom vidieku. Jej veľkou vášňou je hudba a tanec.
Pomáda / Grease (1978) | ČSFD.cz
John Travolta a Olivia Newton-John v hlavních rolích slavného amerického muzikálu. Americký muzikál Pomáda z roku 1978 patřil v době svého uvedení k nejnavštěvovanějším snímkům ve všech zemích.
Catherine Deneuve – Wikipedie
V roce 1962 se v pařížské čtvrti Quartier du Montparnasse seznámila s režisérem Rogerem Vadimem, který ji o rok později obsadil do svého filmu Le Vice et la Vertu (1963).
Andělé a démoni - podle románu Dana Browna
Film. Andělé a démoni, filmová adaptace bestselleru Dana Browna s Tomem Hanksem v hlavní roli, bude mít českou premiéru 14. května 2009.. Filmová práva na román Andělé a démoni získalo studio Sony Pictures už v roce 2003 spolu s právy k Brownově nejznámější knize Šifra mistra Leonarda (pod stejným názvem byl ...
ANTIKA - Hunové
14.09.2004 - Radek Tuma, Tomáš Vacha. Jejich původ leží v temnotách raných asijských dějin. Jeden archeologický nález hliněné figurky jezdce na koni by mohl ukazovat na to, že jejich vlast ležela na Dálném východě, tam, kde dnes hraničí Čína s Koreou.


České. Cz titulky.. Full Movie. iPad. Download. BDrip. DVDrip. Sleduj Filmy.1080p. 480p. MP4. Celý Film. Zdarma. Česká. Český Film. Ke Stažení. Hd. iPhone. 4k blu ray. Cz dabing. 720p. Avi. Stream. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Film online. Stáhnout. Watch Free. Český Dabing. Ulozto