Sunday, February 11, 2018

[CZ] Slepota 2008 Celý Film Online

cz Slepota 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Slepota má skóre 6,9 z 10, na základě 7407 recenzí



Ve velkoměstě zavládne panika, chaos a zoufalství. Bez zjevných příčin začnou totiž obyvatelé slepnout. Vláda okamžitě zasáhne a všechny „nakažené“ izoluje v opuštěném komplexu bývalé psychiatrické léčebny s nevyhovujícími podmínkami. Slepých přibývá a vznikají gheta, které jsou však brzy přeplněná. Samozřejmě, že zoufalou situaci slepců využívají kriminální živly, které je okrádají i o ubohé příděly jídla. Manželka lékaře, který oslepl jako jeden z prvních, má velkou výhodu v tom, že i když je izolovaná s ostatními, vidí. Rozhodne se to však zatajit a spolu se sedmi neznámými vytvoří jakousi rodinu, která se pokusí utéct. Jak se však bezbranná skupina ubrání před pouličními gangy těžkých kriminálníků, kteří už jen završují zkázu lidstva?


[CZ] Slepota 2008 Celý Film Online

Slepota

Podrobnosti


Původní název : Slepota
Země : Panama
Jazyk : europanto
Délka : 167 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Hera Balal
Režie : Naomi Alisia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Catherin Eyup, Bently Noomi
Produkce : Kristian Heloisa
Hudba : Amez Betuel
Kamera : Yorick Caden
Kostýmy : Mawaddah Bowen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. říjen 1918
Produkční společnosti : Sampaguita Pictures
Distribuce : Animaccord Animation
Rozpočet : 91 377 706 USD
Tržby : 18 267 455 USD

Slepota – Wikipedie
Úplná slepota je trvalá a úplná ztráta zraku, kdy nemocný nemůže vůbec vnímat světlo.Jako praktická slepota se označuje podstatné snížení zrakových funkcí.
Slepota / Blindness (2008) | ČSFD.cz
Ve městě zavládla panika - lidé z nevysvětlitelných důvodů hromadně slepnou. Jediným vidoucím je manželka místního doktora. Natočeno podle románu držitele Nobelovy ceny Jose Saramaga.
Slepota » Medixa.org
Slepota neboli amauróza je kompletní ztráta zraku. Ke slepotě může vést celá řada chorob oka či celkových onemocnění, avšak častou příčinou slepoty bývá šedý zákal.
Slepota - UzdravímSe!cz
V tomto článku se podíváme na naději pro slepé, kterou by mohly být kmenové buňky, geny a mikročipy. Podíváme se na příčiny slepoty a na trendy v jejím odstranění a navrácení ztraceného zraku.
Slepota (2008) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy.com ...
Slepota. Ve městě zavládla panika - lidé z nevysvětlitelných důvodů hromadně slepnou. Jediným vidoucím je manželka místního doktora.


Full Movie.1080p. Sleduj Filmy. DVDrip. Česká. Český Dabing. BDrip. Ke Shlednutí. Stáhnout.. Cz dabing. MP4. Download. Stream. Český Film. iPad. Avi. Zdarma. Ke shlédnutí. Watch Free. iPhone. 480p. Film online. Ulozto. 4k blu ray. Ke Stažení. Hd. Cz titulky. České. Celý Film. 720p