Wednesday, February 7, 2018

[CZ] Sépie a velryba 2005 Celý Film Online

cz Sépie a velryba 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Sépie a velryba má skóre 6,1 z 10, na základě 0880 recenzí



Autor a režisér Noah Baumbach (Nejlepší režie & Nejlepší scénář, Sundance Film Festival 2005) společně s producentem Wesem Andersonem (Život pod vodou) uvádí film OLIHEŇ A VELRYBA. Bernard (Jeff Daniels – Blbý a blbější), kdysi skvělý spisovatel, je snobský intelektuál, který si nyní zvyká na univerzitní život. Spisovatelský talent, jež v sobě objevuje jeho žena Joan (Laura Linney – V moci ďábla), ale vyvolává vlnu závisti, která rodinu rozděluje. Jejich synové Walt (Jesse Eisenberg - Roger Dodger) a Frank (Owen Kline – Nepovedený večírek) se musí přiklonit na jednu ze stran. Walt si nakonec vybírá otce a Frank odchází s matkou. Rozchodem ale jejich životy nekončí. Joan se začíná scházet s tenisovým trenérem jejího mladšího syna (William Baldwin - Oheň) a Bernard má milostný románek s Lili (Anna Paquin - Oscar za nejlepší výkon ve vedlejší roli – Piano, 1993) – dívkou, kterou miluje i Walt. Ve filmu OLIHEŇ A VELRYBA život nikomu – dětem, ani rodičům – nedovolí vyhnout se nesnázím.


[CZ] Sépie a velryba 2005 Celý Film Online

Sépie a velryba

Více informací


Původní název : Sépie a velryba
Země : Ekvádor
Jazyk : vietnamština (vi)
Délka : 154 minut
Žánr : giallo
Scénář : Anais Vinushan
Režie : Shelton Ronan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oluchi Nimco, Brynn Eliott
Produkce : Suzi Symphony
Hudba : Yishai Amad
Kamera : Mykah Emmy
Kostýmy : Abaas Diren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. lednu 1935
Produkční společnosti : S Pictures
Distribuce : Kantana Group
Rozpočet : 46 004 019 USD
Tržby : 95 401 087 USD

Sépie a velryba / The Squid and the Whale (2005) | ČSFD.cz
Autor a režisér Noah Baumbach (Nejlepší režie & Nejlepší scénář, Sundance Film Festival 2005) společně s producentem Wesem Andersonem (Život pod vodou) uvádí film OLIHEŇ A VELRYBA. Bernard (Jeff Daniels – Blbý a blbější), kdysi skvělý spisovatel, je snobský intelektuál, který si nyní zvyká na univerzitní život.
Sépie a velryba (2005) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Sépie a velryba. Autor a režisér Noah Baumbach (Nejlepší režie & Nejlepší scénář, Sundance Film Festival 2005) společně s producentem Wesem Andersonem (Život pod vodou) uvádí film OLIHEŇ A VELRYBA.
Sépie a velryba | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sépie a velryba (2005) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Autor a režisér Noah Baumbach (Nejlepší režie & Nejlepší scénář, Sundance Film Festival 2005) společně s producentem Wesem Andersonem (Život pod vodou) uvádí film OLIHEŇ A VELRYBA.
Sépie a velryba / The Squid and the Whale • Dabingforum.cz
Sen píše:Ačkoliv filmové databáze hovoří jinak, název Sépie a velryba je uveden v úvodních titulcích a pod tímto názvem film též běžel na HBO.
Sépie a velryba 2005 Film (67%) | Filmer.cz
Popis filmu Sépie a velryba. Autor a režisér Noah Baumbach (Nejlepší režie & Nejlepší scénář, Sundance Film Festival 2005) společně s producentem Wesem Andersonem (Život pod vodou) uvádí film OLIHEŇ A VELRYBA.


Ke Shlednutí. Hd. Stáhnout. Film online. 720p. Ke shlédnutí. Avi. Stream. Cz dabing. Česká.1080p. Český Dabing. 480p. DVDrip. iPhone. Cz titulky. České. Český Film. MP4. Ke Stažení. BDrip. Download. Zdarma. Full Movie. Sleduj Filmy.. 4k blu ray. Ulozto. iPad. Watch Free. Celý Film