Tuesday, February 13, 2018

[CZ] Bravo, girls! 2000 Celý Film Online

cz Bravo, girls! 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Bravo, girls! má skóre 5,8 z 10, na základě 8618 recenzí



Každá pořádná americká střední škola má baseballové družstvo a ke každému pořádnému družstvu patří skvěle vypadající cheerleaders – roztleskávačky. Stát se jejich kapitánkou je snem každé alespoň trochu ambiciosní studentky. Patří k tomu i kratičké sukně, zářivý úsměv a vystupování před nacpanými stadiony, ale také mimořádný zájem ze strany mužského osazenstva školy a první láska se vším všudy. To si také myslela Torrance, než se ten její velký sen splnil a ona se stala novou kapitánkou týmu své školy. Teprve pak zjistila, že ke každému sportu patří rány pod pás, k úspěchu závist okolí a k přízni svalnatých spolužáků první trpké zklamání. Z veselého poskakování s barevnými střapci se vyklubala náročná dřina při nácviku komplikovaných figur pro očekávané mistrovství školních týmů a z kapitánské frčky těžká zkouška nervů i charakteru. Aby v takové zkoušce uspěla, potřebuje nápady, odvahu, vtip, trochu drzosti a hodně lásky od kluka, od kterého by to vůbec nečekala…


[CZ] Bravo, girls! 2000 Celý Film Online

Bravo, girls!

Podrobnosti


Původní název : Bravo, girls!
Země : Kanada
Jazyk : divehi (dv)
Délka : 147 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Emanuelle Abdullatif
Režie : Reece Debroah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sylvan Cristelle, Sohaan Kavir
Produkce : Ashok Gavriel
Hudba : Batu Aadhya
Kamera : Tioluwani Logen
Kostýmy : Md Jemimah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. září 1954
Produkční společnosti : Republic Pictures
Distribuce : Fingercuff Productions
Rozpočet : 26 220 603 USD
Tržby : 01 918 400 USD

Bravo girls opět v akci - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Sportovní filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Snowboarďáci (2004) Rok co rok trávili vánoce s rodiči a jejich otravnými rituály. A den za dnem snili o svých vlastních nabušených vánocích.
Co víš o jarním období? - Hryprodivky.cz
Vyzkoušej své znalosti o jaru v našem novém kvízu. Pokud si chceš přečíst o tom, co se dá na jaře dělat, přečti si náš článek.
John Wayne | ČSFD.cz
Máme-li si vybavit nějakého známého představitele amerických filmových westernů, s největší pravděpodobností nám mezi prvními naskočí jméno John Wayne (původním jménem Marion Michael Morrisson).
Kirsten Dunst | ČSFD.cz
Pochází z městečka Point-Pleasant ve státě New Jersey, kde se 30. dubna roku 1982 narodila otci Klausovi (vědecký výzkumník v oblasti lékařství) a matce Inez (majitelka umělecké galerie).


Watch Free. iPhone. 4k blu ray.1080p. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Zdarma. Avi. Ke shlédnutí. iPad. BDrip. Stáhnout. Ulozto. České. Cz dabing. Hd. Download. Full Movie. MP4.. Cz titulky. Česká. Celý Film. Ke Shlednutí. 480p. Český Film. DVDrip. Český Dabing. 720p. Stream. Film online