Monday, February 5, 2018

[CZ] Africká královna 1951 Celý Film Online

cz Africká královna 1951 Celý Film Online

★★★★☆

Africká královna má skóre 5,9 z 10, na základě 4289 recenzí



Film „Africká královna" vypráví o dobrodružstvích, která prožijí na počátku první světové války v nitru Německé východní Afriky kanadský dobrodruh Allnutt a anglická misionářka Rosie, prchající na malém parníčku před německými vojáky. Na své cestě k britskému území musí překonat řadu překážek. Na rozbouřeném jezeře se jejich plavidlo „Africká královna" potopí a oni sami jsou po svém zachránění německou válečnou lodí „Louisou" odsouzeni jako angličtí vyzvědači k smrti. V okamžiku popravy „Louisa" narazí na vrak „Anglické královny", na němž jsou připevněna dvě torpéda a potopí se. Allnutt a Rosie se zachraňují na pobřeží ovládaném anglickými jednotkami. (FILMOVÝ PŘEHLED 21 / 1954)


[CZ] Africká královna 1951 Celý Film Online

Africká královna

Více informací


Původní název : Africká královna
Země : Argentina
Jazyk : tamilština (ta)
Délka : 164 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Taylun Stanford
Režie : Ojasvi Hepzibah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ellieann Hastyar, Tarron Kimbra
Produkce : Martel Eniola
Hudba : Karta Parish
Kamera : Neetu Aneisha
Kostýmy : Eddie Sila

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. leden 1994
Produkční společnosti : Studio 100
Distribuce : Taishō Katsuei
Rozpočet : 11 678 057 USD
Tržby : 62 470 061 USD

eFenix – žhavé erotické povídky
Na třídní sraz spolužáků při příležitosti 25 let od úspěšného završení studia maturitou jsem se dostavil pozdě. Prostě zásek v práci, což mi někteří dali hned sežrat.
eFenix
Bizarní náhody. Osamělý živnostník je při návratu z tancovačky přepaden a zmlácen. Do nemocnice jej dopraví náhodná řidička. Při návštěvě v nemocnici se jej ujme a poskytne mu domácí rehabilitaci.
Klub Julese Vernea
Květnová veřejná schůze KJV se bude konat ve středu 23.5. 2018 od 19:00 v salónku v suterénu kina MAT, vchod z ulice Odborů a Karlova náměstí 19, Praha 2. Přednášet bude člen KJV Leonid Křížek na téma Africká královna a válka na jezeře Tanganika.
Pension pro svobodné pány ⋆ Divadlo na Šantovce
Pension pro svobodné pány / Divadlo Palace. POZOR ZMĚNA TERMÍNU!!! Od Divadla Palace jsme obdrželi zprávu o nutnosti změny termínu z původního 4. dubna na 22. května.
Svazijsko – Wikipedie
Svazijsko je stát v jižní Africe.Jeho sousedy jsou Mosambik a Jihoarická republika.. Jde o jednu z posledních diarchií.Král Mswati III. má údajně osobní majetek v hodnotě kolem 200 milionů dolarů (asi čtyři miliardy korun), zatímco 70 procent obyvatel země žije podle odhadů OSN pod hranicí bídy.. Vzhledem k vysoké rozšířenosti infekce HIV mezi lidmi činí průměrná ...


Celý Film. Ke Stažení. iPad. Ulozto. MP4. Full Movie. iPhone.1080p. Cz titulky. 480p. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Česká. DVDrip. Ke shlédnutí. Download. BDrip. Stáhnout. Film online. Český Dabing. Avi. Český Film. Cz dabing.. Zdarma. Stream. Watch Free. Hd. 720p. České