Wednesday, January 10, 2018

[CZ] Tři barvy: Modrá 1993 Celý Film Online

cz Tři barvy: Modrá 1993 Celý Film Online

★★★★☆

Tři barvy: Modrá má skóre 6,4 z 10, na základě 3419 recenzí



První částí trilogie Tři barvy je film nazvaný Modrá. Jeho hrdinka Julie při tragické autonehodě ztratí muže, úspěšného skladatele evropského formátu Patrice a dcerku Annu. Julie utrpí silný psychický šok a uvědomí si, že ztrátou rodiny přišla o všechno, na čem jí záleželo. Pokouší se začít svůj život znovu, ale v anonymitě. Chce se tak osvobodit od všech věcí: majetku i vlastní minulosti. Její jediný kontakt s bývalým životem představuje Patriceův asistent Olivier, jenž je do Julie už dlouho zamilován. Aby ji vytrhl ze samoty a izolace od vnějšího světa, rozhodne se dokončit Patriceův "Koncert pro Evropu". Krok za krokem se snaží pomoci Julii zbavit se všeho, co ohrožuje její svobodu... Film získal Zlatého lva a Volpiho pohár za ženský herecký výkon Juliette Binocheové, na 50. MFF v Benátkách a pět Césarů (režie, nejlepší herečka, kamera, hudba, zvuk) za rok 1993.


[CZ] Tři barvy: Modrá 1993 Celý Film Online

Tři barvy: Modrá

Podrobnosti


Původní název : Tři barvy: Modrá
Země : Burkina Faso
Jazyk : europanto
Délka : 151 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Kai Kinley
Režie : Amirul Christabelle

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Keita Keevi, Deaken Maudie
Produkce : Muhummed Uzziel
Hudba : Saturnina Dervis
Kamera : Feige Prajit
Kostýmy : Shaymaa Muayad

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. květen 1950
Produkční společnosti : Paramount Pictures
Distribuce : Warp Films
Rozpočet : 05 543 136 USD
Tržby : 18 569 010 USD

Barva – Wikipedie
Tabulka uvádí barevné spektrum světla rozdělené podle barev, odpovídající vlnové délky a frekvence monochromatické záření.Za hranicemi na straně červené resp. fialové barvy leží pásma infračerveného a ultrafialového záření, které již lidské oko nevnímá, ale jsou ho schopni vnímat někteří jiní živočichové vybavení čípky příslušného rozsahu.
DEFINICE / UKÁZKY - jirieliska.cz
TEPLÉ BARVY - pocitově působí jako barvy v popředí, emotivně kladné ( odstíny žluté, některé žlutozelené, žlutooranžové, oranžové a odstíny červené)
Jak míchat barvy – wikiHow
Kombinace světla pro vytvoření primárních a sekundárních barev. Stejně jako při subtraktivním míchání zde existují tři primární barvy a tři sekundární barvy.
RGB – Wikipedie
Barevný model RGB neboli červená-zelená-modrá je aditivní způsob míchání barev používaný v barevných monitorech a projektorech (jde o míchání vyzařovaného světla), tudíž nepotřebuje vnější světlo (monitor zobrazuje i v naprosté tmě) na rozdíl např. od CMYK modelu.
Barvy v bytě :: Barevné stránky - barevnestranky.cz
Barvy v bytě. Přemýšlíte, čím oživit váš byt nebo místnost, ve které pracujete? Chtěli byste změnu, ale nevíte čím začít? Mate problémy se soustředěním, špatně usínáte, nebo trpíte přílišnou chutí k jídlu?


Český Film.1080p. MP4. iPhone. Český Dabing. Download. Stream. Ke Shlednutí. 720p. iPad. Full Movie. Hd. 4k blu ray. Watch Free. 480p. Ulozto. Avi. Cz dabing. Sleduj Filmy. Film online. Celý Film. BDrip. Ke Stažení. Ke shlédnutí. DVDrip. Česká. České. Stáhnout.. Cz titulky. Zdarma