Tuesday, January 16, 2018

[CZ] Snílci 2003 Celý Film Online

cz Snílci 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Snílci má skóre 7,4 z 10, na základě 3884 recenzí



Autor završuje snímkem SNÍLCI pomyslnou trilogii pařížských filmů, kterou zahájil KONFORMISTOU a v níž pokračoval POSLEDNÍM TANGEM V PAŘÍŽI. Tři postavy příběhu se na pozadí studentských nepokojů kolem roku 1968 v Paříži oddávají podobným hrám jako kdysi Marlon Brando a Maria Schneiderová v nejproslulejším Bertolucciho díle. Mezi experimentováním, kam až lze dojít ve svobodném sexu, si dvojice sourozenců a její náhodný host z Ameriky libují v neustálých citacích z kultovních filmů. Ventilují svou zlobu vůči nepřítomným rodičům, jejichž peníze vesele projídají. Film je Berolucciho nostalgickým ohlédnutím za vlastní minulostí. Na rozdíl od svých tehdejších radikálních postojů, dokáže dnes vidět své hrdiny s ironickým odstupem a něhou.


[CZ] Snílci 2003 Celý Film Online

Snílci

Podrobnosti


Původní název : Snílci
Země : Kyrgyzstán
Jazyk : portuñolština
Délka : 153 minut
Žánr : giallo
Scénář : Michele Kealan
Režie : Elliza Georgene

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Leoni Laquan, Taigh Hiroki
Produkce : Sarp Tailor
Hudba : Kohen Kelisa
Kamera : Fuaad Ky
Kostýmy : Jonti Ammara

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. únor 1930
Produkční společnosti : Cloud Ten
Distribuce : Showbox
Rozpočet : 90 304 417 USD
Tržby : 22 572 903 USD

NEVYHOŘÍM
Myslíme si, že se o duševním zdraví mluví mezi lidmi málo. Na studenty medicíny jsou okolím i jimi samotnými kladeny vysoké nároky na výkon.
Michael Pitt | ČSFD.cz
Michael Pitt se narodil 10. 4. 1981 ve West Orange v New Jersey jako nejmladší ze čtyř dětí. Už v deseti letech přesvědčil svoje rodiče, že chce být hercem a později chvíli skutečně navštěvoval American Academy of Dramatic Arts.
Erotické filmy | Online filmy zadarmo - Filmujeme.sk
Autor završuje snímkem SNÍLCI pomyslnou trilogii pařížských filmů, kterou zahájil KONFORMISTOU a v níž pokračoval POSLEDNÍM TANGEM V PAŘÍŽI.
KAMIONACI.COM - Rizika začínajícího dopravce
Rizika začínajícího dopravce. Mnohé z vás jistě alespoň jednou přepadla myšlenka, co kdyby jste zanechali ježdění jako zaměstnanec a začali jezdit jako soukromník, sami na sebe.
Charakteristika znamení Panna - Horoskopy.cz
Lidé narozeni v zemském znamení Panny jsou obdařeni pečlivostí, logickým myšlením a trpělivostí. Jsou pracovití a mají velký smysl pro detail. Jsou to spíš realisté než snílci, stojí nohama pevně na zemi.


Watch Free. Ulozto. Český Dabing. Avi. Zdarma. Cz titulky. Sleduj Filmy. Film online. Celý Film. Český Film. Ke shlédnutí.1080p. České. Ke Shlednutí. Stáhnout. Cz dabing.. Česká. DVDrip. 480p. MP4. Ke Stažení. iPhone. BDrip. iPad. 720p. Full Movie. Hd. Stream. Download. 4k blu ray