Thursday, January 4, 2018

[CZ] Shrek: Zvonec a konec 2010 Celý Film Online

cz Shrek: Zvonec a konec 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Shrek: Zvonec a konec má skóre 5,3 z 10, na základě 6948 recenzí



Když si podáte nebezpečnou dračici, zachráníte krásnou princeznu a tchýnino království, co dalšího ještě můžete dokázat? Pokud se jmenujete Shrek, pravděpodobně trochu zfotrovatíte. Místo toho, aby jako za starých dobrých časů děsil vesničany, teď jim otrávený Shrek rozdává autogramy. Co se to stalo s divokým zlobrem? Protože se mu stýská po době, kdy byl „pravým netvorem“, podepíše Shrek smlouvu se lstivým prodavačem iluzí Rampelníkem. V tu chvíli se ocitne ve zvrácené alternativní verzi království Za sedmero horami, kde jsou zlobři houfně pronásledováni, Rampelník je králem a Fiona ho ve skutečnosti nikdy nepotkala. Tak musí Shrek napravit, co spískal, zachránit přátele, obnovit svět takový, jaký býval, a znovu získat svou Pravou lásku.


[CZ] Shrek: Zvonec a konec 2010 Celý Film Online

Shrek: Zvonec a konec

Více informací


Původní název : Shrek: Zvonec a konec
Země : Svazijsko
Jazyk : komančština
Délka : 141 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Aarit Kyzer
Režie : Leslie Falon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Morwenna Sirenna, Tremont Francheska
Produkce : Marouane Louee
Hudba : Deian Yeva
Kamera : Azai Narcisa
Kostýmy : Salome Eilidh

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. září 1957
Produkční společnosti : Walt Disney
Distribuce : Castle Rock
Rozpočet : 43 011 378 USD
Tržby : 21 304 049 USD

Shrek: Zvonec a konec / Shrek Forever After (2010) | ČSFD.cz
Když si podáte nebezpečnou dračici, zachráníte krásnou princeznu a tchýnino království, co dalšího ještě můžete dokázat? Pokud se jmenujete Shrek, pravděpodobně trochu zfotrovatíte.
Kino Lucerna Brno - program a vstupenky online
Kompletní program, vstupenky online, kontakt a všechny informace o Kino Lucerna Brno
Shrek (2001) | ČSFD.cz
Shrek, zelený obr s tykadly mimozemšťanů, žije sice docela sám, ale šťastně ve svém domku na samotě u lesa až do chvíle, kdy je doslova přepaden nekonečným zástupem známých i méně známých pohádkových postaviček, které byly vyhoštěny z království…
Celovečerní Pohádky (Filmy) - pohádka pro děti online ...
Celovečerní animované kino pohádky a filmy - online zdarma - jako Trolls - Trollové, Sněhová Královna, Zootropolis, Angry Birds, Ledové království, Madagaskar, Harry Potter, Tučňáci z Madagaskaru, Hledá se Dory, Nemo a mnoho dalších.
Avatar-cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


4k blu ray. Zdarma. Celý Film. Česká. iPad. 720p. Ke Stažení. MP4. Český Dabing. Full Movie. Watch Free. Film online. BDrip. 480p. České. Ke Shlednutí. Ulozto. Cz titulky. Download. Hd. Sleduj Filmy. DVDrip. Stáhnout. iPhone. Ke shlédnutí. Avi.1080p. Český Film.. Stream. Cz dabing