Thursday, January 11, 2018

[CZ] Rango 2011 Celý Film Online

cz Rango 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Rango má skóre 5,2 z 10, na základě 7439 recenzí



Než si začal říkat Rango a vybájil si spoustu mýtů o svých hrdinských kouscích, obýval chameleon v havajské košili prostorné terárium. Nic mu v něm nechybělo, snad kromě trochy akce. Té si začne naplno užívat, když se nešťastnou náhodou ocitne uprostřed vyprahlé pouště, kde si na něm málem pochutná hladový jestřáb. A aby napětí nebylo málo, jeho další kroky vedou do města jménem Prach, v němž visí obyvatelům kolty proklatě nízko. Ve zdejší nálevně si chameleón vymyslí jméno Rango a pár hrdinských historek, čehož vzápětí lituje. Od zoufalých domorodců totiž obratem dostane šerifskou hvězdu a hromadu úkolů, mezi nimi i nalezení zdroje pitné vody a odstranění zdejších i přespolních zabijáků. Na Rangovi teď bude, zda neuvážené hrdinské kecy přetaví v činy, nebo zda zahodí hvězdu, kolty a stetsona, navlékne havajskou košili a uteče zpátky do civilizace.


[CZ] Rango 2011 Celý Film Online

Rango

Podrobnosti


Původní název : Rango
Země : Burundi
Jazyk : estonština (et)
Délka : 165 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Nedw Urooj
Režie : Nava Ronan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sydney Manahil, Romai Kupra
Produkce : Nayomi Aro
Hudba : Winnifred Toluwalashe
Kamera : Tamseel Nikash
Kostýmy : Raaina Njeri

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. prosinec 1940
Produkční společnosti : Xinhua Film
Distribuce : Oriental DreamWorks
Rozpočet : 39 094 062 USD
Tržby : 96 203 082 USD

Rango (2011) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy.com cz/sk
Než si začal říkat Rango a vybájil si spoustu mýtů o svých hrdinských kouscích, obýval chameleon v havajské košili prostorné terárium. Nic mu v něm nechybě...
Rango (2011) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Než si začal říkat Rango a vybájil si spoustu mýtů o svých hrdinských kouscích, obýval chameleon v havajské košili prostorné terárium. Nic mu v něm nechybělo, snad kromě trochy akce.
Restaurace - Hotel Rango Plzeň | Skvělé jídlo a ubytování ...
Rango - to je tříhvězdičkový hotel a restauraci s rodinnou atmosférou v samém centru Plzně v historické budově. Nenechte si ujít nevšední zážitek!
Rango (2011) | ČSFD.cz
Než si začal říkat Rango a vybájil si spoustu mýtů o svých hrdinských kouscích, obýval chameleon v havajské košili prostorné terárium. Nic mu v něm nechybělo, snad kromě trochy akce.
Rango (2011) online CZ v HD kvalitě | FilmyCZ.com
Než si začal říkat Rango a vybájil si spoustu mýtů o svých hrdinských kouscích, obýval chameleon v havajské košili prostorné terárium.


MP4. Avi. Český Dabing. Sleduj Filmy. Ulozto. Full Movie. Hd. Ke Stažení. DVDrip. BDrip. iPad.1080p. iPhone. Český Film. 720p. Zdarma. Česká. Film online.. 480p. Stream. Download. 4k blu ray. Celý Film. Cz titulky. Ke shlédnutí. Cz dabing. Stáhnout. Ke Shlednutí. Watch Free. České