Wednesday, January 3, 2018

[CZ] Přeber si to znovu 2002 Celý Film Online

cz Přeber si to znovu 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Přeber si to znovu má skóre 8,1 z 10, na základě 1145 recenzí



Mafiánský boss Paul Vitti (Robert De Niro) je pár dní před propuštěním z věznice Sing Sing a agenti FBI se začínají rojit. Vypadá to na další zhroucení a tak je opět povolán doktor Sobel (Billy Crystal), aby nahlédl do temnot gangsterovy duše. A dojde k nejhoršímu. Vitti je podmínečně propuštěn s tím, že se o něj dr. Sobel bude starat dnem i nocí. A co hůř ubytuje si ho u sebe doma. Vitti se snaží začlenit se do běžného života seč mu síly stačí, jenže práce ve zlatnictví, restauraci, či prodejně aut se dá jen těžko sladit s návyky všemocného mafiána..


[CZ] Přeber si to znovu 2002 Celý Film Online

Přeber si to znovu

Více informací


Původní název : Přeber si to znovu
Země : Albánie
Jazyk : sámština (se)
Délka : 152 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Ream Leegan
Režie : Haana Phelan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zymal O'Shae, Jazara Zephyrus
Produkce : Zhen Luqman
Hudba : Zarka Erykah
Kamera : Laraya Yukiko
Kostýmy : Amine Daha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. únor 1986
Produkční společnosti : Fox Searchlight
Distribuce : Solax Studios
Rozpočet : 26 357 416 USD
Tržby : 92 683 018 USD

6 rad, jak v sobě najít sílu a chuť začít znovu žít ...
Cítíme se nejlépe a přijde nečekaná facka. Jindy máme pocit, že už nemůže být hůř a přijde vysvobození. Jak v sobě najít sílu a chuť začít znovu žít?
Robert De Niro | ČSFD.cz
„Talent je ve volbě…“Těžko by se našel někdo, kdo by neznal jednoho z největších hereckých velikánů, který nikdy neváhal udělat pro úspěch své role maximum.
Story 40 – Kuřba s překvapením – eFenix
Story 40 – Kuřba s překvapením „Co to máš!“ ozvalo se za mnou. Lekl jsem se a hromadu prádla, které jsem nesl k pračce, jsem pustil na zem.
Syrská protivzdušná obrana zničila izraelskou stíhačku F-16
Nejnovější napětí mezi Sýrii a Izraelem začalo 10. února poté, co izraelský bitevní vrtulník AH-64 Apache nad Izraelem sestřelil cizí dron.
Odpovídáme Vám | Katapult
Zdarec borec! Koukám jako blázen na Tvůj ohlas a čtu si ho s nadšením, navíc opakovaně. Přípravy letošního koncertního programu byly doslova hektické a vidím, že se dílo podařilo.


Sleduj Filmy. Full Movie. Watch Free. Avi. 480p. Stáhnout.1080p. MP4. BDrip. Zdarma. České. DVDrip. Ulozto. Ke Shlednutí. Hd. Film online. Cz titulky. Ke shlédnutí. iPad. Česká. Ke Stažení. Download.. iPhone. Cz dabing. 720p. Český Film. Celý Film. Stream. Český Dabing. 4k blu ray