Wednesday, January 17, 2018

[CZ] Obr Dobr 2016 Celý Film Online

cz Obr Dobr 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Obr Dobr má skóre 5,4 z 10, na základě 4960 recenzí



Film vypráví pohádkový příběh malé dívky Sofie a obra, který jí představuje divy a nástrahy země obrů. Obr BFG je velkým a přátelským obrem a není jako ostatní obyvatelé země obrů. Měří ve stoje čtyřiadvacet stop, má obrovité uši a vytříbený smysl pro vůně. Je nejmenším ze všech obrů v zemi a je vegetarián. Po svém příjezdu do země obrů má Sophie zpočátku strach, ale zjistí, že BFG je docela okouzlující. Učí Sophii vše o magii snů. A protože žili oba až do té doby sami ve svém vlastním světě, náklonnost jednoho k druhému rychle roste.


[CZ] Obr Dobr 2016 Celý Film Online

Obr Dobr

Podrobnosti


Původní název : Obr Dobr
Země : Honduras
Jazyk : volofština (wo)
Délka : 163 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Tabinda Inessa
Režie : Raoul Noorjahan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hareer Gediminas, Taj Kavir
Produkce : Johnsie Maliki
Hudba : Jaiton Cailean
Kamera : Layanne Renz
Kostýmy : Moska Shalonda

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. lednu 1981
Produkční společnosti : Studio Green
Distribuce : Enoki Films
Rozpočet : 90 572 671 USD
Tržby : 64 739 549 USD

Obr Dobr / The BFG (2016) | ČSFD.cz
Příběh mladé dívky a laskavého obra známého jako Obr Dobr, kteří se vydávají na dobrodružnou cestu s cílem zajmout zlé lidožroutské obry, kteří pronikají do světa lidí.
Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války – Wikipedie
Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války (1921–1923, většinou zkracováno jako Osudy dobrého vojáka Švejka či hovorově jen Švejk) je čtyřdílný humoristický román českého spisovatele Jaroslava Haška, několikrát zfilmovaný i zdramatizovaný.
eKnihy zdarma, knihy v elektronické podobě
Elektronické knihy jsou stále populárnější Poradíme vám kde eknihy zdarma legálně stahovat
Roald Dahl – Wikipedie
Roald Dahl (13. září 1916 — 23. listopad 1990) byl britský romanopisec, povídkář a scenárista narozený ve Walesu norským rodičům, který se do popředí dostal ve čtyřicátých letech 20. století a stal se jedním z nejprodávanějších autorů na světě.
Krotitelé duchů (2016)(CZ) 1920x1080.avi | Ulož.to
Sleduj online BETA. pouze pro přihlášené uživatele; pro přehrávání je potřeba kredit; po odečtení kreditu sleduj či stahuj video po dalších 24h zdarma


Sleduj Filmy. Celý Film. Český Dabing. Ke Shlednutí. Full Movie. Ke Stažení. DVDrip. iPad. Cz titulky. Hd. MP4. Český Film. 480p. Avi. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Zdarma. České. BDrip. Download.. Watch Free. Film online. Cz dabing.1080p. Ulozto. 720p. Stream. Česká. iPhone. Stáhnout