Monday, January 8, 2018

[CZ] Nymfomanka, část I. 2013 Celý Film Online

cz Nymfomanka, část I. 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Nymfomanka, část I. má skóre 5,5 z 10, na základě 7838 recenzí



Stárnoucí muž jménem Seligman (Stellan Skarsgård) najde jednoho dne na ulici zbitou a poraněnou ženu (Charlotte Gainsbourg). Když ta odmítne sanitku, vezme ji muž k sobě domů, kde ji nechá vyspat a lehce zotavit. V mezičase mu Joe, jak se žena jmenuje, začne vyprávět svůj pohnutý životní osud, který je plný sexuálních prožitků a absence citů. Film Nymfomanka je otevřená studie ženské sexuality podle kontroverzního dánského režiséra Larse von Triera.


[CZ] Nymfomanka, část I. 2013 Celý Film Online

Nymfomanka, část I.

Více informací


Původní název : Nymfomanka, část I.
Země : Rumunsko
Jazyk : syrština
Délka : 159 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Deckland Herlinda
Režie : Ayva Essan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Devarn Kamari, Keesha Daiton
Produkce : Jayed Jasper
Hudba : Fariz Anashe
Kamera : Kaisey Aheed
Kostýmy : Taylia Vrinda

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. červenec 1982
Produkční společnosti : Jaaz Multimedia
Distribuce : Vinod Chopra
Rozpočet : 85 907 155 USD
Tržby : 53 036 145 USD

Nymfomanka (film) – Wikipedie
Nymfomanka (původním názvem Nymph()maniac) je film dánského režiséra Larse von Triera z roku 2013. Je rozdělen do dvou částí, přičemž první má 145 minut a druhá 124 (necenzurovaná verze je o třicet minut delší). Hlavní roli ve filmu hraje Charlotte Gainsbourgová, dále pak Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe a další.
Nymfomanka, část I. / Nymph()maniac (2013) | ČSFD.cz
Otevřená studie ženské sexuality, prostřednictvím hlavní postavy. Hlavní hrdinku Joe najde zmlácenou v parku, starší muž jménem Seligman. Nymfomanka Joe odhaluje samotářskému intelektuálovi tajemství svého pokrouceného životního osudu, plného…
Nymfomanka, část II. / Nymph()maniac: Volume II (2013 ...
Otevřená studie ženské sexuality podle kontroverzního dánského režiséra Larse von Triera.
Katalog filmů • Aerovod
Pravidelný e-mailový zpravodaj, který informuje o novinkách na Aerovodu. Váš osobní e-mail budeme (Aerofilms, s.r.o) zpracovávat pouze za účelem zasílání relevantních informací v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů.
Bio Central
Bio Central je posledním kamenným kinem v Hradci Králové. Biograf funguje již od roku 1929 a za dobu své existence vystřídal několik názvu a provozovatelů.


Ke shlédnutí. Ke Stažení. iPad. Hd.1080p. DVDrip. Celý Film. Watch Free. Český Dabing. MP4. Stream. Zdarma. 480p. Ulozto. iPhone. BDrip. Download. Stáhnout.. Česká. Avi. Cz titulky. 4k blu ray. Film online. Sleduj Filmy. Cz dabing. Český Film. České. Ke Shlednutí. Full Movie. 720p