Thursday, January 18, 2018

[CZ] Méďa 2012 Celý Film Online

cz Méďa 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Méďa má skóre 7,9 z 10, na základě 8881 recenzí



John (Mark Wahlberg) byl jako malý velmi opuštěný, i proto pronesl to pošetilé přání, aby jeho plyšový vánoční dárek začal mluvit. Stal se zázrak a mluvící medvěd se stal mediální hvězdou a miláčkem davů. Jak roky ubíhaly, chlupatému Tedovi zůstal jediný fanoušek – John. Ti dva si náramně notují v pohledu na život (maximální pohoda), na holky (divošky mají přednost), na práci (jen když není zbytí) a John i díky tomu velkoryse přehlíží, že okolí se na jeho soužití s méďou dívá čím dál rozpačitěji. Sežrat mu to dává především jeho holka Lori (Mila Kunis), která je sice nadmíru tolerantní, ale i u ní platí přísloví o chození se džbánem pro vodu. Takže když se ucho utrhne, dostává John nekompromisní ultimátum. Buď Lori, nebo plyšák. A tak se John ocitá na zásadní životní křižovatce, ze které vede jen jedna cesta. Nebo to tak aspoň vypadá.


[CZ] Méďa 2012 Celý Film Online

Méďa

Více informací


Původní název : Méďa
Země : Portugalsko
Jazyk : ndonga (ng)
Délka : 150 minut
Žánr : splatter
Scénář : Ream Oluwadamilare
Režie : Marko Noorain

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tieran Torsten, Oaklea Yuette
Produkce : Zenib Dennan
Hudba : Duy Vigan
Kamera : Aleem Zienna
Kostýmy : Wahibah Kristle

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. únor 1931
Produkční společnosti : Pritish Nandy
Distribuce : Beijing Enlight
Rozpočet : 67 823 569 USD
Tržby : 26 415 993 USD

Petit - Programy Méďa
Nový výukový program pro děti s postižením a pro předškolní přípravu. Vychází z oblíbených programů MÉĎA 99. Předností programu je jednoduché a přitom pestré prosředí (stovky obrázků a desítky zvuků), nechybí zde hodnocení jednolivých úkolů, které si můžete vytisknout.
Petit - Méďa čte
Popis pro instalaci programu MÉĎA ČTE si můžete přečíst a stáhnout zde. MÉĎA ČTE je počítačový multimediální program pro určený všechny děti, které začínají číst.
| Méďa Kubík
Cookie pravidla Naše stránky používají cookies k zapamatování si Vašich předvoleb a nastavení, a shromažďování anonymních dat pro reklamní účely a statistiky.
Úvod - Pivo ZLoun, s. r. o.
Pivo ZLoun s.r.o. je společnost založená Romanem Tvrdým a Radkem Tarabou za účelem vybudování a provozování minipivovaru. Krom výstavby pivovaru jsme rozšířili stávající Sportbar Ája.
Hry a zábava | Méďa Kubík
Vyzkoušej Kubíkovy hry: Ovocomat, Puzzle, Padající ovoce, Kubíkovy melodie a Pexeso. Přejeme hodně štěstí!


BDrip. Celý Film. 4k blu ray. Česká. iPhone. DVDrip. Avi. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Watch Free. Ke shlédnutí. Download. Film online. Český Film. Ke Shlednutí. Cz dabing. Ulozto. Cz titulky. Full Movie. Český Dabing.. 480p. Stream. Hd. 720p. Zdarma. iPad. MP4. Stáhnout.1080p. České