Tuesday, January 23, 2018

[CZ] John Wick 2014 Celý Film Online

cz John Wick 2014 Celý Film Online

★★★★☆

John Wick má skóre 7,0 z 10, na základě 1487 recenzí



Říká se: „Nedráždi hada bosou nohou“. John Wick je zabiják na odpočinku, přesně ten typ chlápka, kterému je lepší se vyhnout. Vloupat se mu do domu, ukrást auto a zabít milovaného psa, to se prostě nemělo stát. Střední zlodějíčkové to nevěděli, jejich bossové v podsvětí ale ano. A musí jednat. Takže zatímco se John Wick vydává na svou drsnou vendetu, stává se zároveň terčem svých bývalých kolegů – nájemných zabijáků.


[CZ] John Wick 2014 Celý Film Online

John Wick

Více informací


Původní název : John Wick
Země : Srí Lanka
Jazyk : jaqaru
Délka : 152 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Taylun Annaleise
Režie : Madiyyah Ford

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shanine Tia, Diyan Daniyah
Produkce : Yacov Irfa
Hudba : Subhan Alina
Kamera : Carlota Labeebah
Kostýmy : Suellen Naren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. duben 1944
Produkční společnosti : Illuminati Films
Distribuce : DSP
Rozpočet : 66 491 508 USD
Tržby : 16 539 964 USD

John Wick (2014) | ČSFD.cz
Říká se: "Nedráždi hada bosou nohou". John Wick je zabiják na odpočinku, přesně ten typ chlápka, kterému je lepší se vyhnout. Vloupat se mu do domu, ukrást auto a zabít milovaného psa, to se prostě nemělo stát.
John Wick 2 / John Wick: Chapter Two (2017) | ČSFD.cz
Legendárny hrdina John Wick je späť. Pod nátlakom bývalého spolupracovníka, ktorý má v pláne získať kontrolu nad tajným medzinárodným združením nájomných vrahov, sa v plnej sile vracia do akcie.
John Wick 2 (2017) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
V pokračování úspěšného akčního thrilleru z roku 2014 přinutí legendárního Johna Wicka (Keanu Reeves) k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který se pomocí intrik snaží převzít kontrolu nad tajemným mezinárodním sdružením nájemných zabijáků.
John Wick (2014) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Říká se: "Nedráždi hada bosou nohou". John Wick je zabiják na odpočinku, přesně ten typ chlápka, kterému je lepší se vyhnout. Vloupat se mu do domu, ukrást auto a zabít milovaného psa, to se prostě nemělo stát.
John Wick 3: Třetí štace zabijáka Keanu Reevese má ...
Jodie Foster vás vítá v hotelu, který by si okamžitě oblíbil John Wick. Jodie Foster vídáme před kamerou v posledních letech jen vzácně (naposledy v roce 2013 ve sci-fi Elysium).


iPhone. Český Film.1080p. České. Full Movie. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Hd. Celý Film. Ulozto. Stáhnout. Česká. Český Dabing. Avi. Watch Free. 480p. Sleduj Filmy. Cz titulky. Film online. DVDrip. Zdarma. Cz dabing. Stream.. Ke shlédnutí. Ke Stažení. 720p. iPad. MP4. BDrip. Download