Friday, January 5, 2018

[CZ] Hříšný tanec 1987 Celý Film Online

cz Hříšný tanec 1987 Celý Film Online

★★★★☆

Hříšný tanec má skóre 8,3 z 10, na základě 7044 recenzí



Píše se rok 1963. Beatles v USA ještě nejsou známí a diskotékám kralují latinsko-americké tance. Do letoviska horského hotelu přijíždí na prázdninový pobyt 17-tiletá Frances, všemi přezdívaná Baby, se sestrou Lisou a s rodiči. V hotelu se vyučují klasické tance, či tance z Latinské Ameriky, ale personál vyznává nejraději úplně jiný druh tance - tzv. dirty dancing (hříšný tanec). Baby sa seznámí s tanečním instruktorem Johnnym a prožije nejen svou první lásku, ale i proměnu z „ošklivého káčátka“ na sebevědomou mladou ženu.


[CZ] Hříšný tanec 1987 Celý Film Online

Hříšný tanec

Více informací


Původní název : Hříšný tanec
Země : Jižní Súdán
Jazyk : kannadština (kn)
Délka : 167 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Kaniha Janessa
Režie : Vianne Mu'Aadh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Clarence Anass, Miriam Ofelia
Produkce : Neoma Rebeccah
Hudba : Rozy Karran
Kamera : Mayson Amillie
Kostýmy : Karlina Ayanfeoluwa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. srpen 1972
Produkční společnosti : Newmarket Films
Distribuce : Laurel Films
Rozpočet : 54 381 278 USD
Tržby : 50 272 523 USD

Hříšný tanec / Dirty Dancing (1987) | ČSFD.cz
Píše sa rok 1963. Beatles v USA ešte nie sú známi a diskotékam kraľujú latinsko-americké tance. Do letoviska horského hotela prichádza na prázdninový pobyt 17-ročná Frances, prezývaná Baby, so sestrou Lisou a rodičmi.
Hříšný tanec 2 - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Patrick Swayze – Wikipedie
Rodina Rodiče. Patsy Helen Swayze - matka; Jessie Wayne Swayze - otec (zemřel, 57 let) Sourozenci. Vicky Lynn - sestra (zemřela) Donald Carl - bratr
Pomáda / Grease (1978) | ČSFD.cz
Eddard. Tohle je taky těžké... co dělá dobrý muzikál dobrým muzikálem?Je to příběh?(Tanec v temnotách) Herecké výkony?(All that jazz) Romantika? (Moulin Rouge) Poselství?
Baby z Hříšného tance oblékla své slavné šaty po 30 letech ...
Už to bude více než třicet let od uvedení kultovního filmu Hříšný tanec do kin. Snímek byl natočen za pouhých 6 milionů dolarů a neočekával se od něj žádný úspěch.


Cz dabing. Hd. Full Movie. Watch Free.. 4k blu ray. 720p. Ke Shlednutí. Film online. iPhone. Stream. 480p. Český Film.1080p. DVDrip. Zdarma. Česká. iPad. Sleduj Filmy. BDrip. Ulozto. Celý Film. Avi. Český Dabing. České. Stáhnout. Download. Cz titulky. Ke shlédnutí. MP4. Ke Stažení