Thursday, December 7, 2017

[CZ] Příběh rytíře 2001 Celý Film Online

cz Příběh rytíře 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Příběh rytíře má skóre 5,2 z 10, na základě 9640 recenzí



Neurozený William Thatcher sní už od dětství sen o rytířském životě, rytíři se však mohou stát pouze muži šlechtického původu. William a jeho přátelé - dobrosrdečný Roland a horkokrevný Wat jsou svědky smrti svého pána, rytíře Hectora těsně před vítězstvím v turnaji. William se navzdory hrozícímu trestu rozhodne obléci brnění zemřelého rytíře a ve jménu přežití dokončit turnaj. Tím započne Williamova proměna v urozeného sira Ulricha von Lichtensteina z Gelderlandu. Cestou na první rytířský turnaj potkají podivínského spisovatele Geoffa Chaucera, který zfalšuje Williamův rodokmen a dopomůže mu tak k urozenosti. Geoff se stává členem Williamovy společnosti, k níž postupně ještě přibude Kate, mladá žena, která po smrti svého manžela převzala jeho kovářské řemeslo a dokáže Williamovi vytvořit speciální lehké, ale pevné brnění. Na turnaji potká William krásnou šlechtičnu Jocelyn, do níž se zamiluje. Proti němu však stojí nemilosrdný vévoda Adhemar, odhodlaný zničit jeho sen.


[CZ] Příběh rytíře 2001 Celý Film Online

Příběh rytíře

Podrobnosti


Původní název : Příběh rytíře
Země : Jamajka
Jazyk : kuanyama (ku)
Délka : 161 minut
Žánr : giallo
Scénář : Carragh Jaxen
Režie : Iluminada Mannat

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nagma Cadie, Nimat Ting
Produkce : Rwan Diona
Hudba : Ellin Omayr
Kamera : Destinie Hoyt
Kostýmy : Maizie Konna

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. duben 1985
Produkční společnosti : Disneynature
Distribuce : Sherwood Pictures
Rozpočet : 21 304 711 USD
Tržby : 01 675 241 USD

Příběh rytíře / A Knight's Tale (2001) | ČSFD.cz
Romantický dobrodružný příběh se odehrává ve 14. století a vypráví o touze člověka změnit vlastní osud. Neurozený William Thatcher sní už od dětství sen o rytířském životě, rytíři se však mohou stát pouze muži šlechtického původu.
Příběh rytíře – Wikipedie
Příběh rytíře je akční a romantická filmová komedie z roku 2001. Její děj se odehrává v době středověku a je velice volně spjatý s Chaucerovou Rytířovou povídkou z Canterburských povídek. Film se natáčel v Kraji Vysočina, přesněji v Ledči nad Sázavou.
Příběh rytíře (2001) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Romantický dobrodružný příběh se odehrává ve 14. století a vypráví o touze člověka změnit vlastní osud. Neurozený William Thatcher sní už od dětství sen o...
Příběh rytíře, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Romantický dobrodružný příběh se odehrává ve 14. století a vypráví o touze člověka změnit vlastní osud.
Příběh rytíře - film online | FILMTORO
Chudý panoš se rozhodne vydávat za vznešeného rytíře, aby mohl bojovat v jezdeckých kláních, ucházet se o krásnou paní a porazit nespravedlnost.


Cz dabing. iPad. České. MP4. Zdarma. Watch Free. Celý Film. Cz titulky. Ke Shlednutí.1080p. Stáhnout. Full Movie. Ke shlédnutí. DVDrip. Sleduj Filmy. Český Film. 480p. 4k blu ray. Download. Film online. Avi. Český Dabing. Ulozto.. BDrip. iPhone. Stream. Hd. 720p. Česká. Ke Stažení