Saturday, December 30, 2017

[CZ] Philomena 2013 Celý Film Online

cz Philomena 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Philomena má skóre 5,7 z 10, na základě 4195 recenzí



Martin Sixmith (Steve Coogan) je bývalý zahraniční korespondent BBC, který přišel o práci. Jeho klientkou se stává sedmdesátiletá svérázná a osobitá irská dáma Philomena Lee (Judi Dench). V 50. letech jako náctiletá otěhotněla a porodila syna Anthonyho. Aby ho mohla vídat alespoň hodinu denně, žila a pracovala v klášteře pro „padlé ženy". Když byly Anthonymu 3 roky, byl Philomeně násilím odebrán, dán jeptiškami k adopci a poslán do Ameriky. Philomena strávila 50 let marným hledá-ním svého dítěte. Philomena a Martin se společně vydávají na neoby-čejný výlet. Philomena je upřímná, bezprostřední paní, která bere lidi takové, jací jsou. Naproti tomu je Martin světaznalý, vzdělaný muž, který je zvyklý na společnost významných a boha-tých lidí. Ztráta milované novinářské práce v politických sférách z něj udělala cynika. Při hledání Philomenina ztraceného syna se od sebe navzájem učí, konfrontují své rozdílné názory a je-den druhému otevírají nový a jiný pohled na život.


[CZ] Philomena 2013 Celý Film Online

Philomena

Podrobnosti


Původní název : Philomena
Země : Fidži
Jazyk : čuangština (za)
Délka : 145 minut
Žánr : katastrofický
Scénář : Michele Keyanna
Režie : Kathrin A'Ishah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tasia Diyar, Jian Yunis
Produkce : Curtiss Rohini
Hudba : Ishah Lillimae
Kamera : Zacaria Obie
Kostýmy : Yuki Chasidy

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. květen 1962
Produkční společnosti : Merton Park
Distribuce : Teddington Studios
Rozpočet : 40 425 690 USD
Tržby : 59 293 515 USD

Philomena (2013) | ČSFD.cz
Odlehčené drama anglického režiséra Stephena Frearse je adaptací knihy The Lost Child of Philomena Lee novináře a spisovatele Martina Sixsmitha.
Koktejly | Mattoni
Kde to žije, tam je Mattoni. Dodává perlivost společenskému životu, podporuje kreativní nápady a tvůrčí ideje, je nerozlučně spojena se špičkovou gastronomií, chová se odpovědně vůči životnímu prostředí.
Míchané nápoje – koktejly – drinky | recepty na eBar.cz ...
Originální recept a podrobný návod na koktejl Caipirinha, včetně jeho složení a přípravy! Namíchejte si tento skvělý drink sami doma.
Steve Coogan | ČSFD.cz
Steve Coogan začínal jako jevištní komik, v domovské Anglii se vypracoval mezi nejpopulárnější komiky a jeho účinkování zahrnuje celou řadu show i britcomů.
FFFILM: Recenze: Koleje osudu [The Railway Man] - 50%
Koleje osudu (znovu zdůrazňuji, že nemluví o knize, ale o filmu) je naprosto typická hollywoodská červená knihovna, která je zručně natočená, má slušnou výpravu a dobré herce, dozvíme se z ní pár zajímavých historických skutečností (pokud jsou tedy pravdivé - viz také film Most přes řeku Kwai), ale je strašlivě ...


Stáhnout. Download. Cz titulky. Česká. České. iPhone.1080p. Avi. Stream. Sleduj Filmy.. Ke shlédnutí. DVDrip. 720p. Cz dabing. Watch Free. Ulozto. 480p. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Full Movie. iPad. Český Film. Ke Stažení. BDrip. Celý Film. Zdarma. Hd. Český Dabing. MP4. Film online