Wednesday, December 6, 2017

[CZ] Legenda o sovích strážcích 2010 Celý Film Online

cz Legenda o sovích strážcích 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Legenda o sovích strážcích má skóre 7,1 z 10, na základě 5674 recenzí



Hlavní postavou je mladý soví kluk Soren, který je okouzlen historkami svého otce o strážcích Ga’Hoolu - mýtické skupině okřídlených bojovníků. Ti bojovali proti zlým Čistým, jak si sami říkají, ve velké bitvě za záchranu všech druhů sov. Zatímco Soren sní o tom, že jednoho dne se přidá ke svým hrdinům, jeho starší bratr Kludd se té představě jen vysmívá a touží jen po lovu, létání a být otcovým oblíbencem místo Sorena. Kluddova žárlivost má ale hrůzné následky - oba soví sourozenci vypadnou z hnízda na vrcholu stromu přímo do spárů Čistých. Teď je na Sorenovi, aby se pokusil o odvážný únik s pomocí dalších mladých soviček. Společně letí přes moře i skrze mlhy, aby našli Velký strom - domov legendárních sovích Strážců Ga’Hoolu, jenž jsou jedinou nadějí na vítězství v bitvě proti Čistým a na záchranu sovích království.


[CZ] Legenda o sovích strážcích 2010 Celý Film Online

Legenda o sovích strážcích

Podrobnosti


Původní název : Legenda o sovích strážcích
Země : Litva
Jazyk : amharština (am)
Délka : 153 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Emeric Suraj
Režie : Teja Toula

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shyanne Tienna, Matthaus Tejasvi
Produkce : Dannie Emmey
Hudba : Fathema Livi
Kamera : Tobiloba Malan
Kostýmy : Shahirah Nadra

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. květnu 1942
Produkční společnosti : Twickenham Film
Distribuce : Europafilm
Rozpočet : 43 072 164 USD
Tržby : 15 145 801 USD

NOVINKY-LEGENDA-O-SOVÍCH-STRÁŽCÍCH-2010-CZ_nový.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
30 Seconds to Mars – Wikipedie
Historie. Kalifornská rocková kapela 30 Seconds To Mars vznikla roku 1998 jako malý rodinný projekt. Jared Leto jako kytarista, zpěvák a textař a jeho starší bratr Shannon jako bubeník.
Leigh Whannell | ČSFD.cz
Leigh Whannell se narodil v Melbourne 17. ledna 1977. Už jako malý byl vášnivý vypraveč a spisovatel různých příběhů, proto není divu, že ve svých 18 letech byl přijat do prestižní filmové školy v Melbourne.
Jim Sturgess | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
7244 děl | Čtenářský deník (čtenářák) | Český-jazyk.cz ...
Český-jazyk.cz - ČTENÁŘSKÝ DENÍK: Obsáhlá databáze literárních děl (čtenářský deník nejen pro základní a střední školy - referáty, rozbory děl, povinná četba)


Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Český Dabing. Hd. Download. Full Movie.1080p. Stáhnout. Film online. České. iPhone. Český Film. 4k blu ray. 720p. iPad. 480p. MP4. Česká. Avi. Ke Stažení. Zdarma. Ke Shlednutí. Cz dabing. Cz titulky. Celý Film. DVDrip.. BDrip. Ulozto. Watch Free. Stream