Thursday, December 14, 2017

[CZ] Kráčející skála 2004 Celý Film Online

cz Kráčející skála 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Kráčející skála má skóre 7,3 z 10, na základě 5408 recenzí



Bývalý člen zvláštních jednotek americké armády Chris Vaughn (The Rock) se vrací do rodného města. Neplánuje nic víc než klidný život v místech, kde vyrůstal, pomoc stárnoucímu otci a obnovení dávných vztahů, které - jak doufá - svým odchodem do velkého světa úplně nezpřetrhal. Kdysi tak idylické venkovské městečko však nachází drasticky změněné: v ulicích vládne násilí a drogy. Chris brzy zjišťuje, že ohniskem nákazy je místní casino, jehož nečestný šéf a jeho pohůnci městečko korumpují. Jednou z jejich obětí je i Chrisova bývalá přítelkyně, která v casinu pracuje jako tanečnice. S roztrpčeným a pomstychtivým rodákem se do městečka vrací zákon. Na to, aby dal Chris věci znovu do pořádku, bude - spíš než znalosti paragrafů potřebovat svůj tvrdý vojenský výcvik a partu odhodlaných spřízněných duší.


[CZ] Kráčející skála 2004 Celý Film Online

Kráčející skála

Více informací


Původní název : Kráčející skála
Země : Turecko
Jazyk : bucharština
Délka : 154 minut
Žánr : slasher
Scénář : Finnen Ellemay
Režie : Abdihafid Barbod

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shenika Shamsul, Arth Ekram
Produkce : Aneil Creola
Hudba : Lexus Alamin
Kamera : Amalya Abdulhadi
Kostýmy : Karis Zhwan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. leden 1981
Produkční společnosti : Nevafilm
Distribuce : Warner Independent
Rozpočet : 28 397 832 USD
Tržby : 97 847 448 USD

TvojeFilmy.cz - Online filmy zdarma
Online filmy zdarma. Shrekovy Vánoce (2007) Peklo s princeznou (2009) Sám doma (1990)
Dvojčata v akci =2007-Akční-DVD-CZ.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
KELTSKÁ JMÉNA .: POHANSTVÍ
Neotálejte a vstupte do světa, kde s pouze jedním Bohem neobstojíš.
Dwayne Johnson – Wikipedie
Dwayne Douglas Johnson (* 2. května 1972, Hayward, Kalifornie, USA), také známý pod svoji zápasnickou přezdívkou ''The Rock'', je americký herec, producent, profesionální wrestler a zpěvák (po vzoru svého otce a praotce), který v současnosti opět působí ve WWE.
Dwayne Johnson | ČSFD.cz
Dwayne Douglas Johnson se narodil 2. května 1972 v kalifornském městečku Hayward. Na střední škole se začal věnovat atletice a hlavně americkému fotbalu.


720p. Film online. 4k blu ray. Český Film.1080p. Ke Shlednutí. Ulozto. Ke Stažení. Watch Free. Česká. Cz dabing. Cz titulky. Sleduj Filmy. Stream. 480p.. Zdarma. BDrip. Hd. Stáhnout. Download. iPad. Celý Film. iPhone. MP4. Avi. Full Movie. Český Dabing. DVDrip. Ke shlédnutí. České