Wednesday, December 20, 2017

[CZ] Hrabě Monte Cristo 2002 Celý Film Online

cz Hrabě Monte Cristo 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Hrabě Monte Cristo má skóre 8,4 z 10, na základě 2590 recenzí



Hrabě Monte Cristo je klasickým příběhem známého romanopisce Alexandra Dumase o úkladně uvězněném nevinném muži a jeho plánu pomsty na všech, kteří ho zradili. Divoký mladý námořník Edmond Dantes touží po klidném životě a plánuje svatbu s krásnou Mercedes. Jeho nejlepší přítel Fernand, který touží získat Mercedes pro sebe, jej krutě podvede. Edmond je neprávem uvězněn v nechvalně proslulé ostrovní věznici, pevnosti If, která se stane jeho nejhorší noční můrou na následujících třináct let. Přichází o vše, co miloval. Jeho víra ve spravedlnost je nahrazena myšlenkami na odplatu těm, kteří jej zradili. S pomocí podobně nevinně drženého spoluvězně se mu podaří naplánovat a úspěšně uskutečnit útěk z vězení. Stane se tajemným a bohatým hrabětem Monte Cristo. Podaří se mu proniknout do kruhů francouzské aristokracie a nelítostně systematicky ničí lidi, kteří jej zotročili.


[CZ] Hrabě Monte Cristo 2002 Celý Film Online

Hrabě Monte Cristo

Více informací


Původní název : Hrabě Monte Cristo
Země : Sýrie
Jazyk : kmerština (km)
Délka : 157 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Olabisi Tristin
Režie : Jonny Oisin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Analeigh Demmi, Yuval Klaudiusz
Produkce : Romona Kaitlyne
Hudba : Melania Elinore
Kamera : Arshaan Caden
Kostýmy : Pacey Earle

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. říjen 1925
Produkční společnosti : Proline Film
Distribuce : Fox Atomic
Rozpočet : 41 819 037 USD
Tržby : 96 547 469 USD

Daniel::Daniel Hulka
MUZIKÁLOVÉ ROLE. Dracula (Dracula)Javert (Bídníci)Jekyll / Hyde (Jekyll & Hyde)Edmond Dantes / Hrabě Monte Cristo (Monte Cristo)Pán démonů (Mise)Mordred (Excalibur)
Marian Vojtko – Wikipedie
Marian Vojtko (* 20. března 1973 v Banské Bystrici) je slovenský tenorový operní a muzikálový zpěvák.Vystudoval operní zpěv na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě.
Jean Marais – Wikipedie
Jean Marais, celým jménem Jean Alfred Vilain Marais (11. prosince 1913, Cherbourg, Francie – 8. listopadu 1998, Cannes, Francie) byl francouzský herec, sochař, malíř a spisovatel
James Caviezel | ČSFD.cz
James Caviezel, jak se jmenuje tento rodák z Mount Vernon, Washington v USA, se narodil 26. září roku 1968. Jeho rodina měla vždy sportovního ducha a James nebyl výjimkou.
Guy Pearce | ČSFD.cz
Guy Edward Pearce se narodil 5. října roku 1967 v anglickém městě Ely. Ve věku tří let se ovšem s rodiči přestěhoval do jihoaustralského přístavního městečka Geelong.


Česká. iPad. 4k blu ray. Film online.. Watch Free. České. Celý Film. 480p. DVDrip. MP4. Zdarma. Ulozto. Sleduj Filmy. BDrip. Stream. 720p. Ke Stažení. Cz titulky.1080p. Full Movie. Ke Shlednutí. Download. Cz dabing. iPhone. Stáhnout. Český Film. Hd. Ke shlédnutí. Avi. Český Dabing