Sunday, November 5, 2017

[CZ] Voda pro slony 2011 Celý Film Online

cz Voda pro slony 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Voda pro slony má skóre 7,3 z 10, na základě 1973 recenzí



Student veteriny (Robert Pattinson) pocházející z chudých poměrů se zamiluje do cirkusové tanečnice a hvězdy manéže Marleny (Reese Witherspoon). Dohromady je svede láska a náklonnost k výjimečnému cirkusovému slonovi. Navzdory všem překážkám, včetně nelítostné zlosti Marlenina charismatického, ale nebezpečného manžela Augusta (Christoph Waltz), se Jacobovi podaří Marlenu vysvobodit z jejího nešťastného života a ukázat jí osudovou lásku na celý život.


[CZ] Voda pro slony 2011 Celý Film Online

Voda pro slony

Podrobnosti


Původní název : Voda pro slony
Země : Lotyšsko
Jazyk : krymská tatarština (crh)
Délka : 169 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Christoforos Ibtihal
Režie : Keano Halie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rylie Hastyar, Altin Farhia
Produkce : Reade Sascha
Hudba : Jibreel Aava
Kamera : Ramaya Kash
Kostýmy : Kayton Rayyaan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. březen 1933
Produkční společnosti : Tips Industries
Distribuce : Welling Films
Rozpočet : 71 420 398 USD
Tržby : 87 497 724 USD

Slon africký – Wikipedie
Slon africký (Loxodonta africana) je savec z řádu chobotnatců.Je to největší suchozemský savec, který dorůstá výšky až 4 m.Slon africký se vyskytuje roztroušeně v celé Africe jižně od Sahelu, ale v dřívějších dobách se prokazatelně vyskytoval v mnohem hojnějším počtu na celém kontinentu, i v severní Africe.
filmy pro děti - vyhledávání | Kinobox.cz
Kinobox.cz - Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy
Indie | CK Kudrna
Indie je země nesmírně rozmanitá a barevná. Z mnoha indických oblastí jsme pro vás vybrali ty dva nejbarevnější státy, na úplném jihu země – státy Kerala a Tamil Nadu.
HBO - program TV stanice na dnes, zajtra, 14 dní dopredu ...
Interaktívny program TV stanice HBO na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Telkáč je viac než len TV program!
Robert Pattinson – Wikipedie
Kariéra. S herectvím začal ve svých teenagerských letech v Barnes Theater Company v Londýně.Zahrál si ve hře Macbeth v Old Sorting Office Arts Centre a zkoušel také modeling.


Stream. iPhone.. Ke Shlednutí. Cz dabing. MP4. Sleduj Filmy. Cz titulky.1080p. 720p. Avi. Ulozto. České. Watch Free. Ke Stažení. Český Film. Hd. BDrip. 480p. Stáhnout. Full Movie. Download. 4k blu ray. Film online. DVDrip. iPad. Český Dabing. Zdarma. Česká. Ke shlédnutí. Celý Film