Wednesday, November 15, 2017

[CZ] Transcendence 2014 Celý Film Online

cz Transcendence 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Transcendence má skóre 7,8 z 10, na základě 2548 recenzí



Pohledný a úspěšný vědec Will Caster (Johnny Depp) má velký celoživotní sen: vytvořit stroj obdařený umělou inteligencí i schopností vnímat emoce, který by dokázal soustředit kolektivní vědění a vědomí lidstva. Jeho kontroverzní experimenty z říše snů mu přináší slávu i nepřátele. Extremisté z řad odpůrců umělé inteligence se ho pokusí zastavit a spáchají na něj atentát ve chvíli, kdy je jeho dílo téměř u konce. Sami tím však „božský experiment" uspíší a Will osobně se v projektu transcendence stane hlavním hrdinou. Pro jeho ženu Evelyn (Rebecca Hall) a dalšího vědce Maxe (Paul Bettany) zde totiž neleží otázka, zda je to možné, ale zda je to správné. A co se vlastně stane. Willovo vědomí připojí k super počítači a obřímu vesmíru umělé mysli, kterou sám vytvořil. Důsledky záhy pocítí celý svět. Willova původní touha obsáhnout vědění celého světa se však rychle mění v jiný cíl: získat nad celým světem kontrolu.


[CZ] Transcendence 2014 Celý Film Online

Transcendence

Podrobnosti


Původní název : Transcendence
Země : Kapverdy
Jazyk : swati (ss)
Délka : 146 minut
Žánr : životopisný
Scénář : Luther Preet
Režie : Tanisha Abdulhakim

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cerian Jakke, Georg Shourya
Produkce : Feride Edyta
Hudba : Julija Radoslaw
Kamera : Shahzeb Kyna
Kostýmy : Liane Raheemah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. listopad 1975
Produkční společnosti : Trimurti Films
Distribuce : Croatia Film
Rozpočet : 02 995 655 USD
Tržby : 58 069 269 USD

Transcendence (2014) | ČSFD.cz
Pohledný a úspěšný vědec Will Caster (Johnny Depp) má velký celoživotní sen: vytvořit stroj obdařený umělou inteligencí i schopností vnímat emoce, který by dokázal soustředit kolektivní vědění a vědomí lidstva.
Transcendence – Wikipedie
Transcendence (z lat. transcendó, překračuji, přesahuji) označuje přesahování, překračování toho, co je bezprostředně dáno, například jako smyslová skutečnost.
Cesty k sobě - konstelace, práce se stíny - transformace ...
Provázím na cestě od strachu k lásce a celistvosti, na cestě integrace a transcendence našich vnitřních aspektů, k prožívání sebe sama jako celistvé (od slova celek) lidské i duchovní bytosti, která má k dispozici všechny energie - je vším, je Jedním (od slova Jednota), která jedině tak, ve své síle (ne proti někomu ...
Avengers: Age of Ultron (2015) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí.
HIFISTORE.cz - specialista na audio video komponenty ...
Basis AJ Conti Transcendence je nejdokonalejší gramofon, který kdy tato americká firma uvedla na trh. Používá konstrukční postupy předchozích top-modelů, hlavní změnou je ale použití hliníku jako základního materiálu (místo akrylu).


Full Movie.1080p. Film online. Stáhnout. Český Dabing. Avi. iPad. Watch Free. 4k blu ray. DVDrip. Český Film. Česká. Hd. Ke shlédnutí. Cz dabing.. Ke Shlednutí. Ke Stažení. 720p. 480p. MP4. Celý Film. Ulozto. iPhone. Download. České. Stream. Zdarma. BDrip. Sleduj Filmy. Cz titulky