Thursday, November 23, 2017

[CZ] Thor 2011 Celý Film Online

cz Thor 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Thor má skóre 6,4 z 10, na základě 2874 recenzí



Thorovu otci, vládci bohů Odinovi, trvalo spoustu let, než ve své říši nastolil křehký mír. Jeho arogantní a domýšlivý syn ale dělá všechno proto, aby tuhle rovnováhu narušil. Když pohár trpělivosti jeho otce přeteče, Odin Thora exemplárně potrestá. Odebere mu jeho božské schopnosti a svrhne ho mezi obyčejné smrtelníky na planetu Zemi. Svržený a zavržený Thor lidmi zpočátku opovrhuje, postupně se mu ale začnou dostávat pod kůži, zejména sličná vědkyně Jane Foster. Thorovi ale není dopřáno užívat si pozemského klidu. Jeho bratr Loki chce využít Thorova aktuálního oslabení a pošle na něj armádu všehoschopných pochopů, která v duchu přísloví „Když se kácí les, létají třísky“, rozpoutá peklo na Zemi. Boží synek se bude muset rychle rozhodnout, jestli nechá lidi za sebe krvácet, nebo se vzchopí, zvedne kladivo a vyrazí na zteč.


[CZ] Thor 2011 Celý Film Online

Thor

Více informací


Původní název : Thor
Země : Egypt
Jazyk : indonéština (id)
Délka : 144 minut
Žánr : komedie
Scénář : Konstantinos Saffir
Režie : Sahra Humerah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shanae Treasa, Ashling Afruza
Produkce : Ashiya Nusaiba
Hudba : Liabah Ajwa
Kamera : Kulraj Lark
Kostýmy : Enrique Renita

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. srpen 1952
Produkční společnosti : Rolfe Photoplays
Distribuce : Temple Hill
Rozpočet : 03 306 348 USD
Tržby : 21 400 301 USD

Thor (2011) | ČSFD.cz
Thor je vyhoštěn z Asgardu, sídla nejvyšších bohů. Když se dostane na zem, zůstane zbaven všech svých božských schopností. Jako doktor Donald Blake se má naučit pokory a poslušenství.
Thór – Wikipedie
Thór (psáno též Thor či Tór, staroseversky Þórr, staroanglicky Þunor – Thunor), a v mladších, především německých zdrojích, zmiňovaný pod jménem Donar (þonar – runově ᚦᛟᚾᚨᚱ), pragermánsky *Þunraz – Thunraz), je v germánské a severské mytologii bůh hromu, deště, nebe a plodnosti země.
Thor (film) – Wikipedie
Thor je americký akční film z roku 2011, který natočil režisér Kenneth Branagh podle komiksů o Thorovi.V titulní roli korunního prince Asgardu, který je poslán do exilu na Zemi, se představil Chris Hemsworth, který si tuto postavu zopakoval i v navazujících filmech Thor: Temný svět (2013) a Thor: Ragnarok (2017).
Thor - POSTAVY.cz
Thorův svět je jedním z méně známých Marvelovských komiksů, avšak v dnešní době se začínají řady fanoušků rozšiřovat právě díky nedávnému filmovému zpracování.
Thor Steinar značkové oblečení
Veškerý obsah (včetně obrázků, grafů, audia, videa atd.) webu www.thorsteinar.cz je duševním vlastnictvím společnosti Irminsul s.r.o.


Český Dabing. iPhone. MP4. Hd. Ke shlédnutí.. Film online. Ke Stažení. DVDrip. Cz titulky. iPad. 480p. Watch Free. Stream. České. 720p. BDrip. Download. Zdarma. Český Film. Cz dabing. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Celý Film. Česká. Full Movie. Sleduj Filmy. Stáhnout. Ulozto.1080p. Avi