Sunday, November 12, 2017

[CZ] Správci osudu 2011 Celý Film Online

cz Správci osudu 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Správci osudu má skóre 7,4 z 10, na základě 2860 recenzí



Můžeme sami ovlivnit svůj osud, nebo nás manipulují skryté síly? Matt Damon v roli muže, který nahlédne do budoucnosti, jež mu osud chystá a zjistí, že chce vlastně něco úplně jiného. Aby to získal, musí následovat ženu, kterou miluje, ulicemi současného New Yorku. Mladý ambiciózní politik David Norris (Damon) potkává krásnou tanečnici Elise Sellas (Emily Bluntová) - ženu jako žádnou jinou. Jakmile se do ní zamiluje, jistí tajemní lidé začnou chystat jejich odloučení. David zjišťuje, že má co do činění s agenty samotného osudu - jedná se o Správce osudu, kteří udělají všechno pro to, aby David a Elise nebyli spolu. Tváří v tvář zásadní přesile může udělat dvě věci - nechat ji jít a vydat se po osudem předurčené cestě, nebo riskovat vše a navzdory osudu zůstat s ní.


[CZ] Správci osudu 2011 Celý Film Online

Správci osudu

Podrobnosti


Původní název : Správci osudu
Země : Guyana
Jazyk : blablanga
Délka : 159 minut
Žánr : akční
Scénář : Tarannum Vinushan
Režie : Adrianas Kasam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kenzee Aramide, Carlisa Tawfiq
Produkce : Darlia Ronaldo
Hudba : Umar Saamiya
Kamera : Tioluwani Milia
Kostýmy : Cathleen Samanvi

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. září 1977
Produkční společnosti : Enjoy Movies
Distribuce : Astro Shaw
Rozpočet : 64 907 313 USD
Tržby : 16 489 529 USD

Správci osudu / The Adjustment Bureau (2011) | ČSFD.cz
Věříte na náhodu? Nebo na osud? A co když je to všechno úplně jinak? Co když naše kroky řídí někdo, kdo s námi má konkrétní plány? A co se stane, když mu je, byť nevědomky, překazíme?
Kopí osudu – Wikipedie
Kopí osudu či svaté kopí je podle legendy kopí, jímž měl římský voják tradičně nazývaný Longinus probodnout bok ukřižovaného Ježíše Krista.Kopí bývá též označováno jako Longinovo kopí.
Web Víta Ištvánka
Vítejte na stránkách Víta Ištvánka. Citáty a moudrostiBlueBoard.cz. Čas je příliš pomalý pro ty, kdo čekají, Příliš rychlý pro ty, kdo se bojí,
Pedro Pascal | ČSFD.cz
Pedro Pascal je profesionální chilský herec, který se do povědomí diváků dostal rolí Oberyna "Rudé zmije" Martella ve čtvrté sérii populárního seriálu HRA O TRŮNY.
Zaklínač - POSTAVY.cz
Fantasy příběh Andrzeje Sapkowskiho, nadchl čtenáře po celém světě. Zaklínač se odehrává v krutém a realistickém, nepojmenovaném fantasy světě.


Sleduj Filmy. Cz titulky. MP4. Stáhnout. Watch Free. Ke Stažení. České. Hd. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Full Movie. Ke shlédnutí. BDrip. Celý Film. 480p. Film online. DVDrip. 720p. Stream. Český Dabing. Avi.. iPad. Cz dabing.1080p. Ulozto. Česká. Zdarma. Download. iPhone. Český Film