Thursday, November 9, 2017

[CZ] Resident Evil: Odveta 2012 Celý Film Online

cz Resident Evil: Odveta 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Resident Evil: Odveta má skóre 5,2 z 10, na základě 0877 recenzí



Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží.


[CZ] Resident Evil: Odveta 2012 Celý Film Online

Resident Evil: Odveta

Více informací


Původní název : Resident Evil: Odveta
Země : Slovinsko
Jazyk : švédština (sv)
Délka : 153 minut
Žánr : giallo
Scénář : Bai Hardy
Režie : Adisa Indrit

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Fatimat Cristelle, Tangina Brendan
Produkce : Esmee Apolline
Hudba : Lilliam Astrid
Kamera : Sammar Izazul
Kostýmy : Peg Sevan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. květen 1979
Produkční společnosti : Image Diffusion
Distribuce : British Lion
Rozpočet : 57 836 885 USD
Tržby : 41 605 231 USD

Resident Evil (2002) | ČSFD.cz
Marigold. Asi jsem se příliš namlsal atmosférou Horizontu události, ale Resident Evil mě od začátku poněkud otravoval. Veškerý Andersonův přínos se omezuje na nespočet hlopupých lekaček, které maskují prozaický fakt, že ve filmu chybí napětí a skutečná hrůza.
Resident Evil: Poslední kapitola / Resident Evil 6: The ...
Film přímo navazuje na události snímku Resident Evil: Odveta. Alice (Milla Jovovich) jako jediná přežije klíčový střet s nemrtvými, který měl rozhodnout o osudu lidstva.
Knihy | Fantom Print
Fantom Print se specializuje na science fiction a fantasy. V jeho "stáji" naleznete knižní spracování světů Warcraft, Starcraft, Diablo, ale taky serie Vznešení mrtví (Dhampir), Dragon Realm a jiné...
Nejočekávanější horory roku 2017 - Kukatko.cz
V dnešním článku se podíváme na nejočekávanější horory roku 2017. Zkrátka na všechny zajímavé i novátorské filmy, které nás čekají a neminou.
Horory na DVD a Blu-Ray
Hororové filmy na DVD a Blu-ray v nepřeberném množství nabízí filmarena.cz. Horory denně doplňujeme.


Film online. Zdarma. BDrip. Česká.. Avi. Full Movie. 720p. Český Dabing. Ke Stažení. Stream. MP4. DVDrip. iPad. České. Ke shlédnutí. Download. Hd. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Celý Film. Watch Free. Ulozto. Cz dabing. Český Film. iPhone. 480p.1080p. Stáhnout. Sleduj Filmy. Cz titulky