Thursday, November 30, 2017

[CZ] G.I. Jane 1997 Celý Film Online

cz G.I. Jane 1997 Celý Film Online

★★★★☆

G.I. Jane má skóre 8,9 z 10, na základě 6991 recenzí



Demi Moore v roli vojenské důstojnice, kterou vybrali na výcvik do speciálních oddílů americké armády. Nejdřív ale musí překonat nástrahy vojenského výcviku, mužské povýšenosti a dokonce sabotáže, aby dokázala své schopnosti, přičemž si je celou dobu vědoma, že budoucnost žen v armádě závisí na úspěchu její mise.


[CZ] G.I. Jane 1997 Celý Film Online

G.I. Jane

Podrobnosti


Původní název : G.I. Jane
Země : Kostarika
Jazyk : čínština (zh)
Délka : 167 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Anwyn Catrin
Režie : Harshita Raeese

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Romee Ridaa, Sohaan Niala
Produkce : Aamilah Adria
Hudba : Hollymay Xi
Kamera : Sania Ebben
Kostýmy : Soteris Hyacinth

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. květen 1964
Produkční společnosti : Costafilm
Distribuce : Dimension Films
Rozpočet : 89 572 251 USD
Tržby : 67 753 038 USD

Hrajte Spiderman Hry na 1001Hry, zdarma pro každého!
Zahrajte si ty nejlepší hry Spiderman Hry on-line na 1001Hry. Nabízíme nejúžasnější Spiderman Hry pro každého. Na co čekáte?
Ridley Scott | ČSFD.cz
Scott je absolventem prestižní londýnské Royal Academy of Art. Svou režisérskou kariéru zahájil v BBC, kde pracoval na některých populárních televizních pořadech, stejně jako na reklamách.
James Caviezel | ČSFD.cz
James Caviezel, jak se jmenuje tento rodák z Mount Vernon, Washington v USA, se narodil 26. září roku 1968. Jeho rodina měla vždy sportovního ducha a James nebyl výjimkou.
Blade Runner – Wikipedie
Blade Runner (v české verzi též jako Ostré komando) je kultovní dystopický sci-fi film režiséra Ridleyho Scotta z roku 1982, natočený na námět knihy Philipa K. Dicka
Špagety Carbonara rychlé jednoduché letní jídlo | Mimibazar.cz
Uvaříme špagety. Slaninu nakrájíme na kostičky a na pánvi na oleji vyškvaříme. Přidáme špagety a promícháme. Vypneme sporák a hned přidáme žloutky, parmazán a nadrobno nasekanou petrželovou nať.


Avi. Cz dabing. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Film online. DVDrip. Full Movie. BDrip. Český Film. Zdarma. Stáhnout. 480p. Hd. MP4. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. 720p. Download. České.1080p. iPhone. Český Dabing.. Stream. Celý Film. Česká. Cz titulky. Ulozto. iPad. 4k blu ray. Watch Free