Monday, November 13, 2017

[CZ] Diamanty jsou věčné 1971 Celý Film Online

cz Diamanty jsou věčné 1971 Celý Film Online

★★★★☆

Diamanty jsou věčné má skóre 6,2 z 10, na základě 3690 recenzí



Na trhu s diamanty vznikne podivná situace. Bondovi nezbývá než v Holandsku proniknout mezi pašeráky drahých kamenů a dostat se tak do blízkosti dvou mužů. Setkání s nimi však bylo doposud pro kohokoliv osudné. V Jihoafrické republice zabili zubaře, který kupoval kradené diamanty přímo od horníků, ale tím řetěz vražd nekončí. Také omráčený agent 007 se díky nim ocitne v rakvi. Zabijáci ho okamžitě pošlou v krematoriu do pece. Pro koho pracují?


[CZ] Diamanty jsou věčné 1971 Celý Film Online

Diamanty jsou věčné

Více informací


Původní název : Diamanty jsou věčné
Země : Sýrie
Jazyk : turečtina (tr)
Délka : 149 minut
Žánr : romantický
Scénář : Lexis Bhavishya
Režie : Yuka Tanvir

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nicole Kamari, Cardell Bode
Produkce : Martyna Rakiya
Hudba : Aled Amarri
Kamera : Tali Jiayi
Kostýmy : Shanley Irmak

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. duben 1957
Produkční společnosti : Sahara One
Distribuce : True north
Rozpočet : 22 437 309 USD
Tržby : 53 699 620 USD

Dáma a král - NOVA Plus - TV Nova
Dáma a Král je moderní detektivní seriál s hvězdným hereckým obsazením. V hlavních rolích se objeví Matěj Hádek, Miroslav Donutil nebo Tereza Hofová a nebudou chybět ani jiné herecké hvězdy.
Diamanty: Investice s až příliš mnoha tajemstvími | Peníze.cz
Diamanty jsou spojovány s řadou superlativů.Stačí připomenout výrok Marilyn Monroe, podle něhož jde o nejlepšího přítele (každé) ženy.Podle názvu jedné z Bondovek jsou zase věčné.
Sean Connery – Wikipedie
Sir Thomas Sean Connery (* 25. srpna 1930, Edinburgh) je skotský herec, producent.Je držitelem ceny Akademie (tj. oskara), dvou cen BAFTA a tří zlatých glóbů.Proslavila ho role Jamese Bonda, kterého ztvárnil ve filmech - Dr.
Bondovka – Wikipedie
Bondovka je označení pro romány a filmy, jejichž hlavním hrdinou je britský tajný agent James Bond.Označení se používá taktéž pro díla, která jsou Flemingovým Bondem inspirována, jako je například film Kingsman.
Bond 25 (2019) | Zajímavosti | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Film online. Download. DVDrip. Celý Film. iPad. Ke Shlednutí. Watch Free. Ke Stažení. Avi. Ulozto. Cz titulky. České. Zdarma. Stream. Česká. Český Dabing. 4k blu ray.. 480p. MP4. Full Movie.1080p. Cz dabing. BDrip. Český Film. Stáhnout. Hd. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. 720p. iPhone