Wednesday, November 8, 2017

[CZ] Bláznovo zlato 2008 Celý Film Online

cz Bláznovo zlato 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Bláznovo zlato má skóre 5,6 z 10, na základě 0892 recenzí



Americká komedie vypráví o pátrání po potopeném pokladu ze ztroskotané lodi. Hledá ho nejen zadlužený Finn, s nímž se rozvádí jeho žena Tess, ale i parta gangsterů.
Americká komedie Andrewa Tennanta, která spojuje dobrodružný žánr s romancí, vypráví o hledání potopeného pokladu z lodi Aurélie, která v 18. století ztroskotala v Karibiku. Věčný outsider Finn a jeho žena Tess, která má pocit, že honbou za zlatem ztratila osm let, se právě rozvádějí. Ona se chce vrátit do Chicaga a dostudovat, on je přesvědčen, že konečně našel to správné místo, kde se Aurélie potopila. Jenže není jediný, kdo prahne po objevu, který by vyřešil všechny jeho finanční problémy. Je tu i rapper a gangster Velký Králík a jeho nohsledi... V hlavních rolích Matthew McConaughey, Kate Hudsonová, Donald Sutherland ad.


[CZ] Bláznovo zlato 2008 Celý Film Online

Bláznovo zlato

Více informací


Původní název : Bláznovo zlato
Země : Džíbútí
Jazyk : portuñolština
Délka : 156 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Teri Nicholl
Režie : Innocent Kendall

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maiwen Jonan, Charys Jasia
Produkce : Tameem Kahan
Hudba : Jahaan Giorgina
Kamera : Deana Prajit
Kostýmy : Shanee Hemisha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. říjen 1991
Produkční společnosti : Pannonia Film
Distribuce : Showbox
Rozpočet : 25 276 492 USD
Tržby : 08 641 049 USD

Bláznovo zlato / Fool's Gold (2008) - SMS.cz
SMS.cz - Bláznovo zlato (2008) - Film USA - režie: Andy Tennant - herci: Matthew McConaughey, Kate Hudsonová, Donald Sutherland, Alexis Dzienaová, Ewen Bremner - recenze, fotky, ukázky
Bláznovo zlato / Fool's Gold (2008) | ČSFD.cz
Americká komedie vypráví o pátrání po potopeném pokladu ze ztroskotané lodi. Hledá ho nejen zadlužený Finn, s nímž se rozvádí jeho žena Tess, ale i parta gangsterů.
Vyhledávání ve videích - Zkouknito - online videa, online ...
Zkouknito je portál, kde můžete sledovat online videa, seriály, televize i webkamery z celého světa.
Matthew McConaughey | ČSFD.cz
Je jedním z předních hvězd Hollywoodu, jeho filmy utržily již více než miliardu dolarů. Narodil se v Texasu, vystudoval University of Texas v Austinu.
Zaklínač 3: Divoký hon – Vedlejší úkoly | Návodyčesky.cz
V této části najdete rozdělovník všech vedlejších úkolů ve hře, které jsou zde na webu napsány. Všechny jsou seřazeny podle doporučené úrovně a obsahuje úkoly z částí Bělosad, Velen, Novigrad, Skellige i Kaer Morhen.


Film online. Ke Stažení. Český Film. Zdarma. iPad. MP4. Stáhnout. Celý Film. BDrip. Český Dabing.. Avi. 4k blu ray. Hd. 720p. Česká. Download. Cz dabing. Ulozto. 480p. Stream. Watch Free.1080p. Cz titulky. Full Movie. Sleduj Filmy. DVDrip. Ke shlédnutí. České. Ke Shlednutí. iPhone