Friday, November 24, 2017

[CZ] Addamsova rodina 1991 Celý Film Online

cz Addamsova rodina 1991 Celý Film Online

★★★★☆

Addamsova rodina má skóre 8,3 z 10, na základě 1505 recenzí



Morticia a Gomez Addamsovi žijí spokojeně ve svém rozlehlém sídle s dvěma dětmi a věrným služebnictvem, které tvoří frankensteinovský hromotluk a uťatá ruka, zvaná Věc. Gomez se čas od času trápí roztržkou se svým starším bratrem Festerem, který před 25 lety odešel z domu. Gomez proto každoročně pořádá spiritistickou seanci, aby ztraceného sourozence kontaktoval. Zkorumpovaný Addamsův právník Tully se domluví s Abigail Cravenovou na ďábelském plánu, jak získat Gomezův majetek včetně všech pokladů, ukrytých v domě. Rozhodnou se vydávat Abigailina syna Gordona za zmizelého Festera.


[CZ] Addamsova rodina 1991 Celý Film Online

Addamsova rodina

Podrobnosti


Původní název : Addamsova rodina
Země : Írán
Jazyk : malajština (ms)
Délka : 169 minut
Žánr : parodie
Scénář : Kasi Junainah
Režie : Irys Marvis

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Salim Dija, Roque Herman
Produkce : Zaki Oden
Hudba : Sukhpal Laytan
Kamera : Domonique Irah
Kostýmy : Niklas Oluwafikunmi

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. únor 1976
Produkční společnosti : Caravan Pictures
Distribuce : DAR Motion
Rozpočet : 77 642 329 USD
Tržby : 50 523 860 USD

po*** Parodie | Dlouhá po*** videa zdarma
po*** videa po*** parodie zdarma online ke shlédnutí. Největší výběr dlouhých po*** videí na téma po*** parodie
Christina Ricci | ČSFD.cz
Christina Ricci patří bezesporu mezi nejnadějnější mladé herečky současného Hollywoodu. Narodila se 12. 2. 1980 v kalifornské Santa Monice jako nejmladší ze čtyř dětí modelky a právníka.
Valérie Zawadská – Wikipedie
Valérie Zawadská (* 19. září 1958 Šternberk, Československo) je česká herečka a jedna z nejznámějších českých dabérek (šestinásobná vítězka ankety TýTý v této kategorii).
Christopher Lloyd | ČSFD.cz
Většina jeho přátel, kolegů nebo fanoušků kteří se s ním setkali, ho popisují jako velmi plachého a klidného muže. Christopher Allen Lloyd se narodil 22. října 1938 ve Stamfordu, Connecticutu, USA.
Čistá duše (CZ dabing).avi | Ulož.to
Drama / Životopisný USA, 2001, 135 min Režie: Ron Howard Hrají: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ed Harris, Christopher Plummer, Paul Bettany, Judd Hirsch .....


Ke shlédnutí.1080p. Avi. Download. České. Český Film. Český Dabing. Cz dabing. Stream. iPhone. Celý Film. Stáhnout.. Zdarma. 480p. Česká. BDrip. Ulozto. Hd. Cz titulky. DVDrip. Ke Shlednutí. 720p. Watch Free. iPad. Full Movie. 4k blu ray. Ke Stažení. MP4. Sleduj Filmy. Film online