Tuesday, October 17, 2017

[CZ] Život Davida Galea 2003 Celý Film Online

cz Život Davida Galea 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Život Davida Galea má skóre 6,6 z 10, na základě 2255 recenzí



Davida Galea, muže pevných morálních zásad a kultivovaného profesora filosofie, studenti velice obdivují. Profesor Gale se zapojil do hnutí, které sleduje všechny aspekty a dopady soudních rozhodnutí, v nichž padne trest smrti. Je zásadním kritikem "absolutního trestu". Podivnou souhrou okolností je tento výjimečný člověk sám odsouzen za znásilnění a vraždu a v cele smrti čeká na popravu. Tři dny před jejím termínem se profesor rozhodne dát exkluzivní rozhovor ambiciózní reportérce Bitsey Bloomové a zveřejnit svůj příběh. Souboj s časem a honba za pravdou může začít. Z Bitsey i z jejího asistenta se stávají opravdoví detektivové, kteří nakonec odhalí celou záhadu kolem profesora Galea.


[CZ] Život Davida Galea 2003 Celý Film Online

Život Davida Galea

Více informací


Původní název : Život Davida Galea
Země : Estonsko
Jazyk : arabština (ar)
Délka : 140 minut
Žánr : parodie
Scénář : Kasim Lordina
Režie : Leonit Karnel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tamarin Hashir, Kelli Purity
Produkce : Surjeet Naglis
Hudba : Avarose Erwan
Kamera : Nikul Ruweyda
Kostýmy : Harsimar Zakiah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. květnu 1989
Produkční společnosti : Lucasfilm
Distribuce : Universal Studios
Rozpočet : 24 350 803 USD
Tržby : 29 910 966 USD

Alan Parker | ČSFD.cz
Čtyřiašedesátiletý režisér patří mezi žánrově nejuniverzálnější britské tvůrce. V jeho filmografii figurují muzikály, film noir, drama, komedie i gangsterka.
Kate Winslet | ČSFD.cz
Hviezda TITANICU a jedna z najnádejnejších mladých hereckých hviezd. Hneď jej prvý celovečerný film NEBESKÉ KREATÚRY (1994) sa stal festivalovým hitom a zviditeľnil jej meno.


4k blu ray. Hd. Stáhnout. DVDrip. Watch Free. Český Film. iPad. 480p. iPhone. Cz dabing. Full Movie. Cz titulky. Download. České. Česká. Sleduj Filmy. Zdarma.1080p. Ke Stažení. Avi. Film online. Ke Shlednutí. BDrip. Celý Film.. Ulozto. MP4. 720p. Český Dabing. Stream. Ke shlédnutí