Saturday, October 28, 2017

[CZ] Tohle je Sparta! 2008 Celý Film Online

cz Tohle je Sparta! 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Tohle je Sparta! má skóre 6,9 z 10, na základě 9669 recenzí



Příběh hrdinného Leonidase a tří stovek udatných Sparťanů, kteří do posledního muže padli, aby zabránili invazi armády Peršanů v čele s králem Xerxem, se dočkal bláznivé parodie. Místo Gerarda Butlera se do čela oddílu třinácti válečníků (ano, čtete dobře) postaví Kevin Sorbo (bývalý Hercules) a řady jejich nepřátel rozšíří Ghost Rider se Shrekem, Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Objeví se i další slavné celebrity, ale ani ty tahle ztřeštěná komedie, jejímiž režiséry jsou Jason Friedberg a Aaron Seltzer, nijak nešetř


[CZ] Tohle je Sparta! 2008 Celý Film Online

Tohle je Sparta!

Více informací


Původní název : Tohle je Sparta!
Země : Kolumbie
Jazyk : hidatština
Délka : 152 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Paria Jamielea
Režie : Kanon Arnika

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Carri Pearlene, Aleecia Jasey
Produkce : Wynn Kelle
Hudba : Tonette Halden
Kamera : Devoiry Erioluwa
Kostýmy : Kirills Samad

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. září 1909
Produkční společnosti : Gorky Film
Distribuce : Mosfilm
Rozpočet : 43 719 536 USD
Tržby : 22 183 280 USD

Tým je kompaktnější - AC Sparta Praha
Oficiální stránky prvoligového fotbalového klubu AC Sparta Praha. Aktuální dění, výsledky zápasů, informace o hráčích, speciální fanouškovská zóna, nejlepší momenty ze zápasů a dárkové předměty.
AC Sparta Praha fotbal - diskuse - Fórum e-sparta.cz
Když tu brečíte, že sestava je daná... je jasná, protože Sparta nemá nikoho kvalitního na střídání... koho tam chcete dát za Václava za stavu 0:0?
AC Sparta Praha fotbal - diskuse - Fórum e-sparta.cz
Vypořádat se s obrannými standardkami by měl zvládnout solidní průměrný trener za 14 dní. Hapal sice změnil bránění, ale výsledek je ještě horší.
OK Sparta Praha, oddíl orientačního běhu
Titulek: WMOC Dánsko (22.11.2017 15:02) Jméno: Jaromír: Text: Veteráni, je ještě pár míst v zájezdu na WMOC s "Haná orienteering". Novinkou je, že se běží 3finále: sprintu, krátké i klasiky.
Trable Pomejeho nekončí: Peněz nemá nazbyt a teď tohle ...
„Naše auto je v servisu, odešly mu tlumiče,“ objasnila Blesku situaci Andrea. V servisu jim prý nabídli, že po dobu opravy mohou zapůjčit za určitý obnos na den svůj vůz.


České. 480p. Stáhnout. Stream. MP4. 720p. Ulozto.. BDrip. Film online. Hd. Avi. Zdarma. Český Dabing. Celý Film. Ke Stažení. Ke shlédnutí. iPad. 4k blu ray. Český Film. Česká. Sleduj Filmy. iPhone. Download. Cz dabing. Cz titulky.1080p. Full Movie. DVDrip. Ke Shlednutí. Watch Free