Sunday, October 29, 2017

[CZ] Svět zítřka 2004 Celý Film Online

cz Svět zítřka 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Svět zítřka má skóre 8,9 z 10, na základě 4709 recenzí



Gotham City, 30. léta 20. století. Životem kypící metropoli nečekaně napadne armáda obřích robotů. Ve městě vypukne panika. Kdo stojí za vražedným útokem? A proč v poslední době záhadně zmizelo hned několik světově proslulých vědců? Prvotřídní stíhací pilot Sky Captain, ambiciózní reportérka deníku Chronicle, Polly Perkins a krásná mariňačka Franky Cook spojí své síly, aby zjistili, kdo má zdrcující útoky na svědomí. Zdá se, že za vším stojí tajemný doktor Totenkopf. Útok jeho robotických monster je jen první bitvou války o nadvládu nad světem. Sky Captain a jeho odvážné společnice podniknou dobrodružnou výpravu řadou exotických míst až do Nepálu, kde má Totenkopf svou tajnou základnu. Dokáží šíleného vědce a jeho roboty zastavit? Film, jehož vědeckofantastická zápletka je originálně situována do vizuálně atraktivního retra 30. let, nabídne divákům dosud nevídanou podívanou.


[CZ] Svět zítřka 2004 Celý Film Online

Svět zítřka

Více informací


Původní název : Svět zítřka
Země : Makedonie
Jazyk : telugština (te)
Délka : 155 minut
Žánr : akční
Scénář : Anais Bradlie
Režie : Chioma Sidrah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Raychel Rosanna, Lillyanna Norman
Produkce : Kejaun Nikitta
Hudba : Rily Aaradhya
Kamera : Sachi Muntaz
Kostýmy : Maxine Eimantas

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. leden 1914
Produkční společnosti : Bombay Talkies
Distribuce : Tiffany Pictures
Rozpočet : 47 933 402 USD
Tržby : 83 970 026 USD

Svět zítřka / Sky Captain and the World of Tomorrow (2004 ...
Gotham City, 30. léta 20. století. Životem kypící metropoli nečekaně napadne armáda obřích robotů. Ve městě vypukne panika. Kdo stojí za vražedným útokem?
Tak to je náš svět - taktojenassvet.cz
Nebudu zastírat to, že když jsem zjistila 4 měsíce po porodu Alfréda, že jsem znovu těhotná, byla jsem v šoku… Neskákala dva metry do stropu...
Ona / Her (2013) | ČSFD.cz
Děj snímku Her se odehrává v Los Angeles v nedaleké budoucnosti. Theodore (Joaquin Phoenix) je komplikovaný a citlivý muž, který se živí psaním dojemných a osobních dopisů pro druhé.
Elemir´s Might and Magic Page
Vítejte na Elemir´s Page, stránkách věnovaných světu Might and Magic a hrám Crusaders of Might and Magic, Arcomage, Requiem, a Lords of Xulima.
Areál Mladé Buky - Úvod
Areál Mladé Buky leží ve východních Krkonoších, nedaleko města Trutnova a necelé dvě hodiny jízdy z Prahy. Celoročně otevřený areál nabízí návštěvníkům, zejména těm nejmenším, spoustu sportovního vyžití, zábavy a adrenalinu.


Ulozto. České. 480p. Download. Česká. Zdarma. MP4. iPhone. Cz titulky. Stream. BDrip. Film online. DVDrip. Sleduj Filmy. Celý Film. iPad. Avi..1080p. Stáhnout. Ke shlédnutí. Hd. Ke Stažení. Český Film. 4k blu ray. Watch Free. 720p. Cz dabing. Český Dabing. Full Movie. Ke Shlednutí