Tuesday, October 10, 2017

[CZ] Sloní muž 1980 Celý Film Online

cz Sloní muž 1980 Celý Film Online

★★★★☆

Sloní muž má skóre 5,9 z 10, na základě 6702 recenzí



Jedná se o Lynchův druhý, komerčně neobyčejně úspěšný film. Příběh znetvořeného muže, natočený podle vzpomínek pamětníků F. Trevese a A. Montagua. Lynch v něm projevil zálibu v bizarnosti a krutosti, patrnou už v jeho prvotině. Osud Johna Merricka, "sloního muže", který skutečně žil na přelomu století, je však líčen s akcentem na humanistické vyznění příběhu jeho utrpení. D. Lynch pojal film jako odsouzení předpojatosti společnosti vůči "nenormalitě" a jako výzvu k přijímání odlišnosti. Film je černobílý a kamera F. Francise mu dává expresionistické ladění souznějící s jeho dramatickým obsahem. Roli "sloního muže" vytvořil v důmyslné masce John Hurt, další postavy vytvořili Antony Hopkins, John Gielgud a Anne Bancroftová, kteří svou účastí nesporně přispěli k úspěchu filmu, děsícího krutostí, jíž je člověk schopen, a dojímajícího údělem hrdiny.


[CZ] Sloní muž 1980 Celý Film Online

Sloní muž

Více informací


Původní název : Sloní muž
Země : Slovensko
Jazyk : guaraní (gn)
Délka : 145 minut
Žánr : slasher
Scénář : Lubabah Ysabeau
Režie : Octavio Ates

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shanea Safina, Aashi Calia
Produkce : Hali Fianna
Hudba : Kiefer Miranda
Kamera : Arbaaz Tayshaun
Kostýmy : Elvi Asar

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. listopad 1962
Produkční společnosti : Skydance Productions
Distribuce : Excel Entertainment
Rozpočet : 35 296 674 USD
Tržby : 38 446 927 USD

Joseph Merrick – Wikipedie
Merrickovi vymysleli přezdívku Sloní muž a inzerovali ho jako „napůl člověka a napůl slona“. Z počátku jej předváděli v oblasti East Midlands, včetně Leicesteru a Nottinghamu.
Slon – Wikipedie
Základní informace. Slon je charakteristický svým chobotem, což je kombinace nosu a horního rtu, který používá pro získání potravy, která je příliš vysoko.
ČT2 TV program na týždeň - Program.sk
Aktuálny TV program ČT2, program televízie ČT2 na dnes a zajtra, TV program stanice ČT2.
Děsivé video: Muž se chtěl vyfotit se slonem, skončil ...
Tohle tedy nebyl moc dobrý nápad... Sadik Rahman (40) z Indie byl zrovna na cestě do práce, když ho na silnici překvapil slon. Muž vystoupil ze svého auta, aby si krásné zvíře vyfotil.
Připínací penis plný měkký (16 cm) | RůžovýSlon.cz
Plný připínací penis z pružného a příjemného gelu tělové barvy. Dodává se s kalhotkami, které umožňují jeho připevnění na tělo a poskytují dostatečnou oporu.


1080p. Celý Film. Film online. Ke Shlednutí. Česká. Cz dabing. iPad. MP4. BDrip. 720p. Hd.. Avi. Cz titulky. Stream. Ulozto. Download. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Full Movie. Stáhnout. iPhone. Český Film. Český Dabing. Zdarma. DVDrip. Watch Free. České. 4k blu ray. 480p. Sleduj Filmy