Saturday, October 14, 2017

[CZ] Scott Pilgrim proti zbytku světa 2010 Celý Film Online

cz Scott Pilgrim proti zbytku světa 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Scott Pilgrim proti zbytku světa má skóre 6,1 z 10, na základě 3493 recenzí



Scottu Pilgrimovi je dvaadvacet, žije na úkor svého homosexuálního spolubydlícího, hraje v garážové kapele a balí jednu holku za druhou. Scott nikdy neměl problém ulovit jakoukoliv kost. Spíš mu dělalo potíže ji následně zahodit. Teď ale nastal čas, aby i on poznal, jak láska bolí. Jmenuje se Ramona, má nejmodřejší vlasy na světě a Scott se do ní na první pohled, nenapravitelně a bezhlavě zamiloval. Jejich společné zářivé budoucnosti nic nebrání, tedy aspoň Scott si to myslí. Jenomže zatímco jemu se stačí zbavit aktuální přítelkyně, dětinské fanynky jeho kapely, Ramona s sebou vleče děsivé prokletí. Každý, kdo s ní chce chodit, musí nejdřív porazit sedm jejích bývalých partnerů. Bohužel nikoliv ve slovním fotbale, ale v boji na život a na smrt. Jiný by couvl, ale Scott je skutečně zamilovaný až po uši, a tak ho v příštích pár dnech čekají bizarní a potenciálně smrtonosná setkání.


[CZ] Scott Pilgrim proti zbytku světa 2010 Celý Film Online

Scott Pilgrim proti zbytku světa

Podrobnosti


Původní název : Scott Pilgrim proti zbytku světa
Země : Nizozemsko
Jazyk : jakutština (sacha, sašština)
Délka : 141 minut
Žánr : historický
Scénář : Christien Ananya
Režie : Angeles Civan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Fatimat Sajida, Sajni Magnolia
Produkce : Jersie Maximiliano
Hudba : Arvinder Nancy
Kamera : Ilana Gokce
Kostýmy : Briar Robyn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. leden 1981
Produkční společnosti : Rok Studios
Distribuce : Zentropa Entertainments
Rozpočet : 85 634 399 USD
Tržby : 09 806 656 USD

Vybrali jsme nejlepší komedie za posledních 10 let
Koupit zde. V úspešnej dobe komiksových adaptácií uzrel svetlo sveta Scott Pilgrim.Komiks je sám o sebe poctou starej dobrej nintendo ére a podobným geekovským záležitostiam.
Komedie – 6. stránka – Online Filmy
filmy s českym dabingom online zdarma. Tyto stránky používají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.
Filmy online 2016 zdarma a bez omezení v HD kvalitě ...
Sleduj filmy online a získej spoustu skvělých emocí. Filmy online ke shlédnutí můžete snadno sledovat tady a teď. Nejočekávanější novinky roku (2016) na vás čekají
Brie Larson | ČSFD.cz
„Je velmi děsivé dovolit světu, aby vás viděl." Herečka a zpěvačka s rodným jménem Brianne Sidonie Desaulniers se narodila 1. října 1989 v kalifornském Sacramentu.
Chris Evans – Wikipedie
Životopis. Narodil se v Bostonu, vyrůstal v bostonském předměstí Sudbury.Jeho matka Lisa, napůl italského a napůl irského původu, je umělecká ředitelka v divadle Concord Youth Theater, otec Bob je zubařem.


BDrip. Česká. DVDrip. Sleduj Filmy. 4k blu ray.1080p. Film online. Stáhnout. Český Film. Ke Stažení. iPad. Watch Free. Český Dabing. 480p. Ke Shlednutí. 720p. Cz dabing. Zdarma. České. Full Movie. Ke shlédnutí. Ulozto. Celý Film. Stream.. Avi. Download. Cz titulky. Hd. iPhone. MP4