Tuesday, October 31, 2017

[CZ] Rio 2011 Celý Film Online

cz Rio 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Rio má skóre 7,8 z 10, na základě 6115 recenzí



Film Rio je příběhem vzácného papouška jménem Blu, který žije na malém městě se svoji paničkou Lindou, s níž tvoří nerozlučnou dvojku. Linda ho před léty zachránila před pašeráky, kteří ho ještě jako papouščí miminko ulovili uprostřed brazilského pralesa a odvezli do zasněžené Minessoty. Blu se kvůli tomu sice nikdy nenaučil létat, ale v bezpečí a pohodlí Lindina domova se natolik zabydlel, že pro něj není problém uvařit kávu, připravit snídani, vyčistit si zuby nebo posloužit Lindě jako její osobní budík. Když jednoho dne Linda a Blu zjistí, že Blu není posledním papouškem svého druhu na světě, jak si až doposud mysleli, neváhají a vydají se na cestu do exotické Brazílie za papoušicí Perlou, která žije v samotném srdci Rio de Janeira. Krátce po jejich setkání jsou ale Blu a Perla uneseni skupinou obchodníků se zvířaty. Za pomoci chytré a životem na ulici zocelené Perly a partičky upovídaných městských ptáků se jim sice podaří uprchnout, ale vyhráno rozhodně nemají..


[CZ] Rio 2011 Celý Film Online

Rio

Více informací


Původní název : Rio
Země : Švédsko
Jazyk : tok pisin (tpi)
Délka : 166 minut
Žánr : realistický
Scénář : Macklin Ceyla
Režie : Courtny Ricco

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Romee Angela, Lize Emerita
Produkce : Pasquale Siana
Hudba : Biba Tolulope
Kamera : Brookelyn Luz
Kostýmy : Aiyaan Kyte

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. září 1915
Produkční společnosti : Proline Film
Distribuce : Animaccord Animation
Rozpočet : 01 380 202 USD
Tržby : 42 317 800 USD

Volání | RIO Media
RIO Media, třetí největší poskytovatel internetového připojení, digitální televize a hlasových služeb pro domácnosti a firmy v regionu Severních Čech, Klatovska, Olomoucka a Severní Moravy.
Internet | RIO Media
RIO Media, třetí největší poskytovatel internetového připojení, digitální televize a hlasových služeb pro domácnosti a firmy v regionu Severních Čech, Klatovska, Olomoucka a Severní Moravy.
Rio de Janeiro – Wikipedie
Rio de Janeiro IPA: [hɪjɔ 'dɛʒa,nɛjrɔ] (česky Lednová řeka) je brazilské město ve stejnojmenném spolkovém státu na jihovýchodním pobřeží země na ploše 1 260 km².
Rio de Janeiro (stát) – Wikipedie
Rio de Janeiro je brazilský spolkový stát na jihovýchodě Brazílie.Sousedí se spolkovými státy São Paulo, Minas Gerais, Espírito Santo a leží na pobřeží Atlantského oceánu.
CUKRÁRNA, KAVÁRNA RIO, Příbram
Cukrárnu, kavárnu RIO najdete na Náměstí 17. listopadu v Příbrami, v přízemí zdejšího věžového domu, kde se již kdysi, jak si mnozí Příbramáci jistě vzpomínají, jedna vyhlášená cukrárna s kavárnou nacházela.


720p. iPad. 480p. iPhone. Ke Stažení. Zdarma. Hd. BDrip. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Full Movie. Česká.. Film online. Stream. České. Cz dabing. Celý Film. Český Film. Ke shlédnutí. MP4. Cz titulky.1080p. Stáhnout. Download. Ulozto. Avi. Watch Free. DVDrip. Český Dabing. 4k blu ray