Thursday, October 12, 2017

[CZ] Percy Jackson: Zloděj blesku 2010 Celý Film Online

cz Percy Jackson: Zloděj blesku 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Percy Jackson: Zloděj blesku má skóre 6,4 z 10, na základě 4688 recenzí



Percy Jackson je napůl člověk a napůl bůh. Teď se ukáže, jestli je také hrdina.Percy Jackson má ve škole věčně problémy. To je ale to nejmenší, co mu teď dělá starosti. Sice je právě začátek 21. století, ale zdá se, že antičtí bohové z bájného Olympu se rozhodli sestoupit ze svých trůnů a tím i vstoupit do Percyho života. Percy se totiž z ničeho nic dozvídá, že jeho skutečným otcem je Poseidon, bůh moří a vodního živlu. A to mimo jiné znamená, že Percy je napůl člověk, napůl bůh. Aby toho nebylo málo, nejvyšší z bohů, samotný Zeus, Percyho obviní, že ukradl jeho magickou hůl ukrývající blesky… a o níž se bez nadsázky dá říct, že jde o nejstarší zbraň hromadného ničení. Percy se proto musí připravit na nejnáročnější dobrodružství ve svém životě a karty pro něj nemůžou být rozdány nepříznivěji ...


[CZ] Percy Jackson: Zloděj blesku 2010 Celý Film Online

Percy Jackson: Zloděj blesku

Podrobnosti


Původní název : Percy Jackson: Zloděj blesku
Země : Mauritánie
Jazyk : maďarština (hu)
Délka : 153 minut
Žánr : komedie
Scénář : Mabel Riahanna
Režie : Rameesha Zarrar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hadara Tawan, Cezara Daniyah
Produkce : Yuvin Tyanne
Hudba : Mahdy Qiraat
Kamera : Teesha Homaira
Kostýmy : Durre Sannah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. lednu 1989
Produkční společnosti : Kalem Company
Distribuce : Miramax Films
Rozpočet : 04 433 048 USD
Tržby : 88 936 498 USD

Percy Jackson: Zloděj blesku – Wikipedie
Percy Jackson je americko - kanadský film Chrise Columbuse na motivy úspěšné knižní série Ricka Riordana Percy Jackson a Olympané.Pokračování je plánováno na 8. srpna 2013.
percy jackson zloděj blesku online film cz zdarma | Online ...
Pokud jste ještě nenašli odpověď na dotaz percy jackson zloděj blesku online film cz zdarma, upřesněte ho a vyhledejte znovu:
Percy Jackson a Olympané – Wikipedie
Percy Jackson: Zloděj blesku. Percy Jackson na zvláštní škole Yancy na Long Islandu zažije něco, co změní od základu jeho život. Jeho učitelka se promění v nebezpečnou nestvůru, která ho chce zabít.
Pán šelem / The Beastmaster (1982) | ČSFD.cz
Maax, nejvyšší kněz kultu boha Ara je pro svou zálibu v dětských obětech poslán králem města Aruk Zedem do vyhnanství. Pomstychtivý kněz vyšle jednu ze svých tří čarodějnic, která těhotné královně kouzlem odejme ještě nenarozené dítě.
Bohové Egypta / Gods of Egypt (2016) | ČSFD.cz
Trůn egyptského vládce obsadil nemilosrdný bůh temnoty Set (Gerard Butler). Kdysi mírumilovné a prosperující impérium se kvůli němu zmítá ve válce, chaosu a strachu.


4k blu ray. Stream. iPhone.1080p. Ke Shlednutí. Česká. iPad. Ke shlédnutí. Cz dabing. MP4. Celý Film. Zdarma. Film online. Avi. Ulozto. Český Dabing. Sleduj Filmy. Full Movie. 720p. DVDrip. Cz titulky. České.. Stáhnout. Watch Free. Hd. Český Film. Download. BDrip. 480p. Ke Stažení