Wednesday, October 11, 2017

[CZ] Paddington 2014 Celý Film Online

cz Paddington 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Paddington má skóre 6,1 z 10, na základě 2968 recenzí



Paddington není jen tak obyčejný medvídek. Pochází z nejtemnějšího Peru, nosí červený klobouček a víc než cokoliv jiného miluje marmeládové sendviče. Když zemětřesení zničí jeho domov, pošle ho teta Lucy do Londýna, aby zde našel novou rodinu. Sám a opuštěný na paddingtonském nádraží pomalu zjišťuje, že život ve velkoměstě není úplně takový, jak si ho představoval. Naštěstí ale potká rodinu Brownových, která se ho ujme i přes kategorický nesouhlas tatínka Browna - typického, spořádaného a trochu i nudného Brita. K jeho zděšení, kdekoliv se medvídek objeví, začnou se dít neuvěřitelné věci. Svými ztřeštěnými nápady často převrátí celý dům vzhůru nohama a způsobí neskonalý chaos. Svým úsměvěm a dobrým srdcem si však nakonec získá srdce celé rodiny a vše se v dobré obrací... avšak jen do okamžiku, kdy si ho všimne zákeřná ředitelka místního muzea, která z něj chce udělat vycpaný exponát...


[CZ] Paddington 2014 Celý Film Online

Paddington

Více informací


Původní název : Paddington
Země : Estonsko
Jazyk : urijština (or)
Délka : 148 minut
Žánr : muzikál
Scénář : Portia Rhiannah
Režie : Aissa Raabiya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Raima Tabasum, Tahmina Abeeha
Produkce : Tulise Moritz
Hudba : Deeqa Cairan
Kamera : Cicily Lubna
Kostýmy : Aesha Raife

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. duben 1916
Produkční společnosti : Castle Rock
Distribuce : Ealing Films
Rozpočet : 52 049 958 USD
Tržby : 72 544 954 USD

Paddington (2014) | ČSFD.cz
Paddington není jen tak obyčejný medvídek. Pochází z nejtemnějšího Peru, nosí červený klobouček a víc než cokoliv jiného miluje marmeládové sendviče.
Paddington 2 (2017) | ČSFD.cz
Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat.
Paddington - video | Online videa, 3gp videa, freevideo ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
FFFILM: Recenze: Paddington 2 - 60%
Druhý Paddington je skoro ve všem přesně totéž jako první film.Což znamená, že to všechno je trochu méně okouzlující, protože naivního mírně retardovaného medvěda teď už celkem dobře známe a víme, co od něj můžeme čekat.
Úvod - Jednota
Družstvo COOP se od transformace specializuje na maloobchodní a velkoobchodní prodej se zaměřením na široký sortiment potravin a nepotravinářského zboží denní potřeby.


iPhone. Film online.1080p. 480p. Český Film. DVDrip. Cz titulky. České. Česká. Full Movie. Watch Free. Avi. Ke Stažení. BDrip. Stream.. Ke Shlednutí. Download. 4k blu ray. iPad. Cz dabing. Stáhnout. Ke shlédnutí. Zdarma. Sleduj Filmy. Celý Film. Český Dabing. 720p. Ulozto. MP4. Hd