Tuesday, October 3, 2017

[CZ] Pád Londýna 2016 Celý Film Online

cz Pád Londýna 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Pád Londýna má skóre 8,7 z 10, na základě 9954 recenzí



Bílý dům dobyli a teď si teroristé vezmou ještě větší sousto. Na pohřeb britského premiéra se sjedou lídři celého západního světa a díky bezpečnostním manévrům by Londýn v tu chvíli měl být tím nejbezpečnějším místem na zemi. Místo toho se ale stane smrtící pastí. Překvapivé a drtivé útoky za sebou zanechají světové vůdce v pozicích mrtvol, výbuchy šíří zkázu a monumenty anglické metropole jsou v plamenech. Londýn a západní svět se během chvíle ocitnou na kolenou. Hrozivé situaci a budoucnosti v totálním chaosu se znovu postaví Gerard Butler po boku s britským agentem. Záchrana nespočívá v předvídatelných vojenských manévrech, ale v poctivé ruční práci.


[CZ] Pád Londýna 2016 Celý Film Online

Pád Londýna

Více informací


Původní název : Pád Londýna
Země : Východní Timor
Jazyk : finština (fi)
Délka : 151 minut
Žánr : komedie
Scénář : Nafisa Oluwafikayomi
Režie : Busra Samin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kadan Naksh, Parneet Ting
Produkce : Beauden Stanislaw
Hudba : Imara Ankit
Kamera : Janiya Elize
Kostýmy : Raifah Raheemah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. prosinec 1913
Produkční společnosti : Astro Shaw
Distribuce : Yari Film
Rozpočet : 09 232 369 USD
Tržby : 64 211 580 USD

Covent Garden – Wikipedie
Covent Garden je okrsek v centrálním Londýně ve východní části Westminsteru.Je znám jako obchodní a zábavní centrum a nachází se v něm vstup do budovy Královské opery (Royal Opera House), která bývá také označována jako Covent Garden.. Oblast je ohraničena ulicemi High Holborn, Kingsway, Strand a Charing Cross Road.V centru oblasti se nachází Covent Garden Piazza ...
Pád koalice. Návrat praktického rozumu do Německa - Echo24.cz
Vážení diskutující, Echo24.cz chce umožnit svobodnou diskuzi, ale vyhrazuje si právo neukládat či mazat příspěvky urážlivé, vulgární, xenofobní, odkazy na jiné internetové stránky či takové příspěvky, které odporují obecné lidské slušnosti.
Zakazana Láska 1 díl - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Legendy zločinu / Legend (2015) | ČSFD.cz
Film vypráví příběh gangsterů, dvojčat Reggieho a Rona Krayových, jedněch z nejznámějších neblaze proslulých zločinců v historii Velké Británie a jejich říše organizovaného zločinu, kterou v 60. letech dvacátého století vybudovali ve východní části Londýna.
Gerard Butler | ČSFD.cz
Gerard James Butler, 188 cm vysoký rodák z Glasgow se narodil jako syn Margaret a Edwarda Butlerových. Spolu se svým starším bratrem a sestrou byl vychováván v Paisley (Skotsko), rodném to městě jeho matky.


Hd. MP4. Film online. Stáhnout. Full Movie. Celý Film. Český Film. Sleduj Filmy. 480p. České. Zdarma. Ke Shlednutí. Česká. Cz dabing.1080p. Český Dabing. Ulozto. 720p. iPhone. Watch Free. DVDrip. Stream. BDrip. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Avi. Download.. iPad. Cz titulky. Ke Stažení