Saturday, October 21, 2017

[CZ] Mumie se vrací 2001 Celý Film Online

cz Mumie se vrací 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Mumie se vrací má skóre 8,0 z 10, na základě 2665 recenzí



Manželé O´Connellyovi se vydali znovu do Egypta i s osmiletý synem Alexem. Podnětem k výpravě se stal Evelynin podivný sen, který se jí zdál právě v noci, kdy podle starého kalendáře začal rok škorpiona. Výprava je mimořádně úspěšná, téměř bez problémů se jim podaří nalézt vzácný zlatý náramek boha Anubia, jemuž před více než 3000 l. př. nl. zaprodal svoji duši, výměnou za záchranu života, král Škorpion, vůdce válečníků, kteří padli v boji s Anubiovým vojskem do posledního muže. Svůj vzácný nález dopravili do svého domu v Londýně, ale záhy jsou zde přepadeni nevítanými hosty, kteří ví, jakou zázračnou a nevídanou moc jejich nález má. V první chvíli náramek zachrání malý Alex a právě on se záhy stane rukojmím těch, co neváhají znovu oživit mumii egyptského velekněze Imhotepa a riskovat i zánik celé civilizace. Rick, Evelyn i její bonvivánský bratr Jonathan se neprodleně vydávají na cestu za záchranou malého Alexe a na jejich straně stojí i strážce Města mrtvých Ardeth Bay se svými muži.


[CZ] Mumie se vrací 2001 Celý Film Online

Mumie se vrací

Více informací


Původní název : Mumie se vrací
Země : Somálsko
Jazyk : balúčština
Délka : 141 minut
Žánr : fiktivní dokument
Scénář : Emme Ada
Režie : Jasnoor Heulyn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rahoul Anbar, Emefa Alline
Produkce : Revah Kron
Hudba : Alesha Trena
Kamera : Dedan Shulem
Kostýmy : Sabreen Chidinma

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. únor 1945
Produkční společnosti : Mukta Arts
Distribuce : Skydance Productions
Rozpočet : 42 563 412 USD
Tržby : 52 959 935 USD

Mumie se vrací / The Mummy Returns (2001) | ČSFD.cz
Píše se rok 1935 a manželé Rick a Evelyn O´Connellyovi se vydali znovu do Egypta. Provází je tentokrát i jejich osmiletý syn Alex, který, jak konstatoval jeden z rodičů, je chytřejší než maminka a statečnější než otec.
Mumie / The Mummy (1999) | ČSFD.cz
Dvacátá léta 20. století byla zlatou érou dobrodruhů a Egypt jejich zaslíbenou zemí. Za tajemstvím zmizelého města Hamunaptry, pokladem faraonů a Knihou mrtvých se ve variaci na Indiana Jonese vydávají pohledný dobrodruh Rick, krásná egyptoložka…
Dwayne Johnson – Wikipedie
Film; Rok Film Role Poznámka; 1999: Gladiátoři 2000: sám sebe: dokument: 2000: Přesný zásah: pouliční zloděj: 2001: Mumie se vrací: Mathayus (král škorpion)
Vědci našli důkaz o existenci posmrtného života | Procproto.cz
Ve světě médií se pohybuje již deset let. Mezi jeho oblíbená témata patří nejrůznější konspirační teorie a záhady, IT bezpečnost, hudba, počítačové hry a nejnovější technické hity.
Dabing - Dabéři - herci
Dabing - Zpracování cizojazyčných filmů. Přehledná a kompletní problematika zpracování cizojazyčných filmů - dabingu. Historie, technologie, zpracování, překlad, úprava dialogů, režie, zvuk a produkce, dabéři, ceny za dabing (ceny Františka Filipovského) a dabingová studia.


720p. 4k blu ray. Stáhnout. Download.. Stream. Cz titulky. Český Film. DVDrip. České. Sleduj Filmy. Film online. iPad. Avi. Ulozto. Ke shlédnutí.1080p. Watch Free. Český Dabing. Hd. Ke Shlednutí. BDrip. Ke Stažení. Česká. 480p. iPhone. MP4. Cz dabing. Zdarma. Full Movie. Celý Film