Thursday, October 26, 2017

[CZ] Čínská čtvrť 1974 Celý Film Online

cz Čínská čtvrť 1974 Celý Film Online

★★★★☆

Čínská čtvrť má skóre 5,5 z 10, na základě 4962 recenzí



Film Romana Polanského CHINATOWN vytvořil významný milník ve filmové historii a brzy se stal pro příznivce detektivního žánru kultovním. Jack Nicholson ve filmu ztělesňuje soukromého detektiva Jake Gittese žijícího v temném morálním klimatu prosluněné předválečné jižní Kalifornie. Gittes je najat krásnou a noblesní dámou (Faye Dunaway) pro vypátrání nevěry jejího manžela. Během vyšetřování je však zapleten do víru zapomenutých podvodů a křivd, které odhalují spletitou síť osobních a politických skandálů vrcholících do jedné, nezapomenutelné noci v Čínské čtvrti. Ve vedlejší roli si zahrál legendární John Huston a film získal Oscara za scénář napsaný Robertem Townem. Chinatown je film zachycující ztracenou éru precizně vytvářených filmů, které za sebou nechávají stálý odkaz.


[CZ] Čínská čtvrť 1974 Celý Film Online

Čínská čtvrť

Více informací


Původní název : Čínská čtvrť
Země : Čad
Jazyk : hidatština
Délka : 163 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Edyth Arlette
Režie : Theia Karren

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jagraj Naila, Sharna Genie
Produkce : Hasanayn Dorathy
Hudba : Rhion Lillimae
Kamera : Olamiposi Kadra
Kostýmy : Tyeler Shireen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. září 1944
Produkční společnosti : Blueeyes Productions
Distribuce : Phranakorn film
Rozpočet : 76 332 020 USD
Tržby : 90 979 049 USD

San Francisco – Wikipedie
Geografie a podnebí. San Francisco leží na západním pobřeží Spojených států a je ze tří stran obklopeno vodou; Tichým oceánem na západě a San Franciscou zátokou.
Velká Čínská zeď z Pekingu - Fijalka.cz
Plánuješ návštěvu Číny na vlastní pěst a součástí tvé cesty je i Peking? V tom případě se budeš chtít určitě podívat na Velkou čínskou zeď.
Jack Nicholson – Wikipedie
John Joseph Nicholson, známý více jako Jack Nicholson (* 22. dubna 1937 Neptune, New Jersey, USA) je americký herec, režisér, producent a scenárista.Jedná se o trojnásobného držitele ceny Americké filmové akademie Oscar a sedminásobného držitele Zlatého glóbu.
Jan Šibík - reportážní fotograf
Jan Šibík - Fotoreportér. TERMÍNY WORKSHOPU JANA ŠIBÍKA 2018 - DIGITÁL (Originalní vánoční dárek pro všechny, kteří milují fotografování)
e-shop - Comics Centrum
Internetový Obchod Nakladatelství Comics Centrum. Titulní strana; Výdejní místa. Prodejna nakladatelství; O výdejních místech


720p. Avi. 4k blu ray. iPad. Ke Stažení. BDrip. Ulozto.1080p. Stáhnout. 480p. MP4. Celý Film. Hd. Watch Free. Stream. Česká. Ke shlédnutí. Download. Film online. Český Dabing. Sleduj Filmy. České. Full Movie. Cz titulky. Cz dabing. Český Film. iPhone. DVDrip.. Ke Shlednutí. Zdarma